ŠARIĆ: Miša Banana optužen samo zato što je Dačićev prijatelj!

- Zašto je Rodoljub Radulović optužen? Samo zato sto je bio prijatelj sa Ivicom Dačićem, a to što ga se ovaj sada odrekao, to je druga stvar - izjavio je Darko Šarić u nastavku suđenja

  • 4

Darko Šarić, kom se sudi zbog sumnje da je bio organizator kriminalne grupe koja je prošvercovala više od 5,7 tona kokaina izjavio je danas u sudu da se ime Rodoljuba Radulovića, poznatijeg kao Miša Banana, našlo na optužnici, samo zbog toga što je on prijatelj Ivice Dačića.

- Zašto je Miša Radulović optužen? Samo zato sto je bio prijatelj sa Dačićem, a to što ga se ovaj sada odrekao, to je druga stvar. Radulović je samo zato optužen. Ovo je kompletno politički proces - izjavio je Darko Šarić.

On je ponovio i da njegov pseudonim nije Zoki, kako tvrdi Tužilaštvo, kao i da mu je sve namestio general Papaja.

- Tužilac i dalje navaljuje da sam ja taj Zoki. Jedini dokaz je korumpirani pijani policajac Papaja, koji je totalno otrovao tužioca. Evo izaziva tužioca da donese bilo kakve papire, dokaze, iz Brazila, Argentine, Italije ili DEA. Nema ih. To je sve priča bolesnog Papaje koji me je svetu predstavio takvog - nastavio je sa svojim izlaganjem Šarić.

Na kraju, pošto se osvrnuo na iskaze svedoka saradnika, za koje smatra da su iznuđeni, on je otkrio i da on nije pristao na taj status.

- Nisu mogli da me slome u politici i policiji - rekao je on.

Poske izlaganja Darka Šarića, sudsko veće nastavilo je da preslušava transkripte prisluskivanih razgovora članova grupe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jelena

    30. maj 2014 | 13:03

    Ovo je dokaz kakva smo mi drzava,pliticar na tako visokoj funkciji na kojoj je bio Dacic ima prijatelje medju narko dilerima,ne mogu da razumem da se ovaj Saric i njemu slicni nesto bune,neka objasni odakle mu kapital koji ima,sta izmislio toplu vodu?

  • hercegov grad

    30. maj 2014 | 13:10

    Nažalost glavni konszruktor afera u koje su umesani politicari,radi ucenjivanja istih i ostanka sto duzen na vlasti kruminalne grupe zvane DS,Miki Rakic umrije!Sada je gospodar politicke scene onaj kod koga su snimci i transkripti obavestajnih sluzbi koje je protiv zakonito snimao i odneo ,kao privatnu svojinu Rakic.

  • Ivanjica

    30. maj 2014 | 15:08

    Ma daj bre Šariću. Zar onakva "poštenjačina" Dačić da ima za prijatelja kriminalca? Pa znaš Li ti da je on predsednik stranke koja je "oličenje časti i poštenja"?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA