Devojka pregažena na pešačkom, vozač pobegao!

Devojka je kolima Hitne pomoći prebačena na Urgentni centar i trenutno se nalazi na odeljenju za reanimaciju. Policija traga za počiniocem

  • 9

Devojka od oko 25 godina oborena je na pešačkom prelazu u Ulici kneza Višeslava na Vidikovcu, večeras oko 21 sat kada je na nju naleteo automobil, objavio je "Blic".

Devojka je kolima Hitne pomoći prebačena na Urgentni centar i trenutno se nalazi na odeljenju za reanimaciju.

- Devojka ima teže povrede i trenutno je na reanimaciji - rekla je Aleksandra Belić iz Urgentnog centra.

Policija traga za vozačem koji je pobegao sa mesta nesreće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    30. maj 2014 | 23:27

    Opet sin od nekog bizmisena prvo tatu zove pa tata advokata i advokat daje izjavu NEMA ALKOHOLA BRZINA 50 KM ZELENO BILO NA SEMAFORU ZASTO JE PRELAZIO NA PESACKOM PA TU NIKO NE STAJE I NA KRAJ MOJ KLIJENT JE NEVIN!!!! ALI KONTO OD ADVOKATA DEBELO SE UDEBLJAO

  • Mihjlo

    30. maj 2014 | 23:29

    Ako je to bio crni džip, nema veze.

  • selidberistic

    31. maj 2014 | 10:10

    A sta ce mo sa silnim pesacima koji prelaze i na crveno i van pesackog non-stop? Za to sam da se pocinioc pronadje i da odgovara za pocinjenu nesrecu i za to sto je pobegao. Ali sanjam dan kada ce se adekvatno i podjednsko kaznjavati SVI! Provozajte se niz bulevar od Cvetkove Pijace do Skupstine i probajte da prebrojite mazge kako prelaze ulicu! I neka neko prebroji kola koja prodju na crveno i pesake koji pretrcavaju na crveno! Za mene su i jedni i drugi u jednakom prekrsaju! Vozim teret u kombiju pre nekoliko dana a jedna devojka prelazi na crveno i telefonira i boli je uvo za sve i kada je neko pregazi svi ce da spominju Mitrovicevog sina itd. Da ne pricam o majci koja gura kolica a u njoma beba i prelazi preko pesackog prelaza a telefon na uvetu i mase svima zasto nece da joj stanu a prica telefonom! Kazne i za pesake treba uvesti maximalne, ja sam i vozac i pesak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA