HAARP KRIVIMO ZA POPLAVE: Čak 250.000 Srba veruje da je američki sistem izazvao potop!

Prema straživanju "Faktor plusa" stanovnici Srbije smatraju da je reakcija države bila na nivou, kao i da je pomoć Rusa bila veoma efikasna, dok neverovatnih 4 odsto ljudi veruje da je kontroverzni i nikad potvrđeni HAARP kriv za katastrofu koja je zadesila našu zemlju

  • 86

Velika većina Srba misli da nam su u katastrofalnim poplavama najviše pomogli Rusi, dok, verovali ili ne - čak 4 odsto ispitanika veruje da su poplave izazvane kontroverznim američkim sistemom HAARP, rezultati su istraživanja agencije "Faktor plus".

Direktor agencije Vladimir Pejić istakao je da je najupečatljiviji podatak taj što građani Srbije imaju vrlo realan pogled na tragediju koja ih je zadesila.

- Upada u oči podatak da građani smatraju da je reakcija državih organa bila na nivou. Građani su ocenili da se Vlada Srbije ponela odgovorno i da je bila veoma efikasna. Subjektivna percepcija Srba je i da su nam od velike pomoći bili Rusi i države regiona, premda nam je pomogao i veliki broj drugih država - naveo je Pejić za list Informer.

On je kao krunu istraživanja naveo solidarnost koju su građani pokazali prema ugroženima.

- Većina, čak 84 odsto građana pokazalo je empatiju prema evakuisanima. Neki su učestvovali u izgradnji nasipa, drugi su prikupljali odeću, obuću i hranu. To je ono što je najlepše - istakao je Pejić.

Komentarišući to što je jedan deo građana za poplave okrivio HAARP sistem, meteorolog Nedeljko Todorović kaže da mu je drago što se za taj odgovor nije opredelilo više ljudi.

- Drago mi je što ipak većina zna da je "majka priroda" kriva za katastrofu koja nas je zadesila. A kada je reč o HAARP, mnogi i ne znaju da je to eksperiment koji SAD sprovodi na Aljasci. On proizvodi elektromagnetno polje, koje ni na koji način ne može da utiče na to da li će u Srbiji biti kiše ili ne - objasnio je Todorović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fica

    31. maj 2014 | 12:30

    Ako su mediji objavili da je 250 000, onda je to i mnogo vise ! To je samo saopstenje za javnost. A sad mi sto verujemo ,a i jeste , stetan HAARP smo nepismeni, a vi sto gledate Farmu, Velikog brata(masonskog) vi ste nobelovci ??? Kamo srece da vecina ovako misli , mozda bi se onda i narod probudio. Pa taj HAARP se sad ukida u Americi, jer po misljenju naucnika je jako stetan, sad su i oni nepismeni ??? Nego zbog takvih kao sto ste vi takozvanih pismenih ,nam i drzava sve vise tone !!!!

  • NijeBitno

    31. maj 2014 | 13:25

    A ko je pomogao vise od Russa, hajde recite skotovi prodani, gnjide jedne beskorisne. Prodali ste obraz i guzice vladi koja je isto tako nesposobna da zastiti zemlju od poplava i domacih i drugih neprijatelja jer iste te neprijatelje vlada podrzava i stiti. I vi kao jedan govnjivi tabloid ste nasli za shodno da pricate kako Rusi nisu bas jedini koji su pomogli...tako je...nisu jedini ali su pomogli najvise i prvi su krenuli u pomoc dok je vasa jebena amerika dala samo 100.000 dolara sto nije dovoljno ni za jednu kucu...MRS STOKO PRODANA

  • branislav

    31. maj 2014 | 12:51

    samo vlast i njeni bliski saradnici pisu ovakve stvari,klima oruzje je davno isprobano,u poslednje dve godine na nama se isprobava,setite se suse,na snimcima satelita,jasno se moglo videti kako se oblaci zadrzavaju u jednoj pravilnoj liniji tako da po njihovoj prirodi kretanja ne dodju ovde i da ne bude kise,sada se videlo neprirodno zadrzavanje oblaka gde treba da u kratko vreme se sruci toliko kise,samo lud i neinformisan moze da veruje gornjem clanku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA