Maloletni A.R. (16) umro posle sukoba sa obezbeđenjem

Mladić je posle sukoba sa obezbeđenjem pao u nesvest i preminuo. Lekari su utvrdili da maloletnik nije zadobio povrede

  • 20

Maloletni A. R.(16) nastradao je oko 3.30 časova ispred ugostiteljskog objekta "Atlantik" u mestu Trešnjevac kod Kanjiže.

On je posle konflikta sa obezbeđenjem pao u nesvest i preminuo. Lekarska ekipa je utvrdila da maloletnik nije zadobio povrede.

Telo je odneseno na obdukciju, na kojoj će biti utvrđen uzrok smrti.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • džordž

    31. maj 2014 | 13:45

    kada ce vec nekom da padne na pamet da iskontrolise ljude koji se bave obezbedjenjem klubova jer tu ima takvih likova sa zestokim kriminalnim dosijeima da je to strasno ?!!

  • OKOVANI

    31. maj 2014 | 15:51

    Iskreno saučešće obitelji. Ovo je strašno. Pa zar ne vidimo da su to naša djeca što tako danas premladi odlaze...... Trebala bi se definitivno pojačati kontrola u svim tim klubovima i mjestima za izlaske... Ne kažem da je mladić bilo što pio, drogirao se ili bilo koji drugi slični navodi, ali je isto tako i činjenica da se svako petak/subota veče može vidjeti omladina od po najviše 15/16/17 godina kako izlaze očikledno alkoholisani, nadrogirani ili tako to. Pa evo sve vam je jasno i kada vidite ove današnje curice. Meni je to kao muškom odvratno gledati. Cure od 15 godina nemaju što da traže u prozirnim majcama i ,,dopičnjacima'' pijane u 3h ujutro. Ajde, razumijem ja i mladost, pa i ja sam pio, ali se nikada nisam napijao da ne znam tko sam i šta sam..... Stvarno je vrijeme da se zamislimo i preduzmemo nešto konkretno, jer to su naša djeca, i oni ostaju poslije nas..... Još jednom iskreno saučešće obitelji...

  • Љути Четник

    31. maj 2014 | 13:24

    Nije ni on cvrcka kad se sa 16 dodina majke do 5 h ujutru po ulicama, ali sta tripuje ovo obezbedjenje ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA