STRAVIČNO: Vozač audija se hvalio na Fejsbuku vožnjom od preko 260 km na sat!

Do teške saobraćajne nesreće u kojoj su poginule dve devojke i jedan mladić, došlo je prošle noći u Novom Sadu, na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara Cara Lazara

  • 94
Policijski uviđaj Foto-ilustracija: sxc.hu/djayo, morczyk, Telegraf

Despot Vranić, koji je prošle noći svojim audijem usmrtio tri osobe u Novom Sadu, na svom Fejsbuk profilu se hvalio vožnjom od preko 260 kilometara na sat! Prema još nepotvrđenim informacijama, prilikom alkotesta je utvrđeno da je vozač bio pod uticajem alkohola, objavio je portal "Svet.rs".

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u toku prošle noći dogodila na uglu Bulevara cara Lazara i Oslobođenja u Novom Sadu, stradale su dve devojke i jedan mladić, svi strari po dvadeset godina, kada su se vraćali sa proslave pet godina male mature.

Prema dosadašnjim informacijama, do saobraćajne nesreće je došlo na raskrsnici kod Merkatora. Poginuli su se nalazili u automobilu marke golf, koji se kretao Bulevarom cara Lazara, dok se audi 8, kojim je upravljao dvadesetjednogodišnji Vranić kretao s Mosta slobode prema Železničkoj stanici.

(Telegraf.rs / Svet.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika

    8. jun 2014 | 20:42

    Juce sam bio na nekoj svadbi, pio i prepio. Spavao sam u kolima od 03-09h, nije me sramota, nisam imao drugog izbora, ali mi na kraj pameti nije palo da sedam za volan. Alkohol i volan, nikad!

  • Justitus

    8. jun 2014 | 20:46

    Bahati diler i reketas....jednom recju bahati bezobrazni kriminalac

  • Fex

    8. jun 2014 | 21:31

    Možda zvuči surovo, ali po meni bi trebalo uvesti kaznu ako ubiješ nekog pijan da ležiš 30god bez prava na pomilovanje pa da vidim ko će onda sesti pijan za volan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA