U NALETU STRASTI: Policija jedva izvukla par koji je imao seks u moru (FOTO)

Policija je na mesto događaja u gradu Si Ajsl došla na poziv građana. Kada su stigli, naredili su paru da izađe iz vode, a zatim uhapsili i podigli optužnicu za bludničenje na javnom mestu

  • 18

Mladi par iz Filadelfije, imao je strastvenu avanturu u moru u Nju Džersiju pred okupljenim znatiželjnicima, objavila je policija.

Imena mladića (27) i devojke (23) nisu otkrivena, ali fotografije njihove avanture i hapšenja su se raširila po društvenim mrežama.

Policija je na mesto događaja u gradu Si Ajsl došla na poziv građana. Kada su stigli, naredili su paru da izađe iz vode.

Jedan od prisutnih očevidaca je izjavio da je devojci trebalo malo više vremena da izađe iz vode, jer je imala problema sa gornjim delom bikinija.

Nakon što su izašli, stavljene su im lisice i policija ih je odvela u stanicu gde je podignuta optužnica za bludničenje na javnom mestu.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr_sokrates

    11. jun 2014 | 15:15

    A da su videli da se neko javno drogira onda bi precutali jel to je normalno. Ja sam uvek pre za vruci s3xx u prirodi. Uzivati u svakom trenutku ali u pravim stvarima. Naravno s3xx na provom mestu.

  • Milena

    11. jun 2014 | 15:14

    Ti sto su zvali policiju bolje ds gledaju svoja posla.ljubomornibsu

  • Luka Vrbanec ČEHEK

    11. jun 2014 | 17:15

    Idioti, bolje da hvataju kriminalce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA