STRAVIČAN SUDAR: Motociklista se zakucao u mašinu, jedna osoba poginula!

Motocikl, na kome su se nalazila dvojica mladića, udario je na otvorenom putu u mašinu. Suvozač je poginuo, a vozač je zadobio teške povrede

  • 88

SiniŠa Vukosavljević (22) poginuo je u saobraćajnoj nesreći na putu Valjevo-Požega, kod sela Brajkovići u opštini Kosjerić.

On je bio putnik na motociklu marke "kavasaki", švajcarskih registarskih tablica koji je vozio Milan Tripkovic(18).

Motocikl je na otvorenom putu udario u radnu mašinu, kojom je upravljao Goran Tripković (30). Vukosavljević je preminuo po prijemu u bolnicu. Teške telesne povrede zadobio je vozač motocikla.

Istraga o uzroku teške nesreće je u toku.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dundo maroje

    14. jun 2014 | 02:57

    Ja ne razumem , nase policajce iz Kosjerica, da dozvoljavaju maloletnom licu , da luduje godinama po opstini Kosjeric, sa motornim vozilima (Automobilima, motorima, cetvorotockasima) i da ih pri tome ne kazne, i pustaju ih i dalje da luduju. Decko koji je vozio motor, nema polozeno ni za jednu kategoriju... Luduje svaki dan po opstini sa motornim vozilima, a da pri tome, policija ne reaguje na to, i pusta ih svaki dan da rade isto, i samim tim, nista ne preduzimaju na tom slucaju. Zbog toga se sve desava... Decko je iz Svajcarske i zato ima malo vise para... A mene zaustavljaju, zato sto tokom dana u opstini Kosjeric, ne palim svetla i ne vezem pojas ???? ALO SRBIJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO... IZGUBILI SMO DRUGA, AKO JE ZAKON, ZAKON JE ZA SVE, NE SAMO ZA TE STO IMAJU KESA !! !! ! !!!!!!!!!!!!!

  • Atina

    14. jun 2014 | 01:01

    Ja ne shvatam ljude koji sednu na motor.Kad sednu na motor pocetkom sezone bude ih 100na kraju sezone 10 zivih

  • DUKA

    14. jun 2014 | 07:01

    Motor je moj zivot,volim ga najvise na svetu i bas zbog toga ne divljam kada ga vozim jer sam svestan da samo jedna greska moze da bude kobna kako za mene tako i za druge. Najveci problem u Srbiji je taj sto vozaci cetvorotockasa itd. nemaju izgradjenu svest da osim njih na putu postojimo i mi. Pored toga veliki problem su i neizivljeni ljudi na motoru.Takve ljude ne mogu nazvati motoristima ,vec ljudima koji imaju kompleks i zeljni su paznje pa npr.kroz Bulevar Kralja Aleksandra svakodnevno projuri kao munja bar jedan u sorcu istetoviranih nogu i ruku u atlet majici nabildovan i bez kacige sa iq na nivou deteta osmi razred zeljan paznje. Takav covek motor ne vozi iz ljubavi vec iz hira. Volim svoj motor,volim zivot i slobodu ,a i devojke pogotovo,iamam 20.godina i nemam potrebu da se izivljavam i da se dokazujem jer danas svaka budala zna da malo jaci i veci motor ide kao munja. Naravno zao mi je decka ,mozda on zaista i nije kriv i neka ga andjeli cuvaju i neka mu je vecna slava. R.I.P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA