Radisavljević traži od MUP-a da proveri navode Šarića o generalu Papaji!

Tužilac Miljko Radisavljević tražio je od Ministarstva unutrasnjih poslova da proveri osnovanost Šarićevih navoda da je "general Papaja" načelnik UKP Rodoljub Milović

  • 8

Tužilaštvo je zatražilo danas od Ministarstva unutrašnjih poslova da proveri osnovanost navoda optuženog Darka Šarića koje je izneo na suđenju u Specijalnom sudu, rekao je Tanjugu tužilac Miljko Radisavljević.

Šarić je juče izjavio je da je "general Papaja" načelnik UKP Rodoljub Milović, a pomenuo je i novi pseudonim "karakter mango" za koga tvrdi da je najbolji drug Milovića.

U Specijalnom sudu u Beogradu Šariću i pripadnicima njegove grupe sudi se za optužbe zbog krijumčarenja ukupno 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u zapadnu Evropu.

- Povodom navoda optuženog Darka Šarića iznetih na glavnom pretresu u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi pred Posebnim odeljenjem Višeg suda u Beogradu, Tužilaštvo je zatražilo danas od Ministarstva unutrašnjih poslova da proveri osnovanost navoda - rekao je tužilac Radisavljević.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милан@@@

    17. jun 2014 | 14:27

    Има доста политичара из полицајаца, да стрепе од њега. Није могао он са све радити, толике године, без подршке власти из полиције. Проговори већ једном, али без надимака. Па да видимо коме опанци али ком обојци.

  • Feki

    17. jun 2014 | 17:33

    Vidite mu facu ljudi i sve će jasno da vam bude.

  • srb in

    17. jun 2014 | 20:51

    duhovito ,tuzilac trazi od policije da provere svog sefa!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA