Policajac udario čoveka na pešačkom! (VIDEO)

Stariji muškarac je prelazio preko "zebre" i dok su ostali vozači stali i čekali da prođe, policajac koji je vozio kola, a kojem se verovatno žurilo, udario je čoveka na sred prelaza

  • 15

Kamere u vozilima u Rusiji do sada su snimile najrazličitije situacije u saobraćaju u toj zemlji - od bahatih vozača, preko neverovatnih parkiranja, do reli jurnjave.

Ipak, klip koji se pojavio na Jutjubu, a na kojem se vidi kako policijsko vozilo udara čoveka na jasno obeleženom pešačkom prelazu šokirao je tamošnju javnost.

Stariji muškarac je prelazio preko "zebre" i dok su ostali vozači stali i čekali da prođe, policajac koji je vozio kola, a kojem se verovatno žurilo, udario je čoveka na sred prelaza.

Muškarac je pao na asfalt, a policajac je izašao iz automobila i došao do njega. Šta se na kraju desilo nije poznato, jer je vozač, iz čijih je kola snimljen incident, nastavio svoj put.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RUSSIJA

    17. jun 2014 | 17:09

    I kod nas bi trebalo da se uvede pod obavezno u svakom vozilu kamera ,bilo bi bar za 20% manje bahatih vozaca

  • Đuro Strašni

    17. jun 2014 | 19:20

    Ni naša policija ne staje na pešačkom prelazu

  • zuri na kafu

    17. jun 2014 | 17:19

    Ovde kod nas policijsko auto je isto kao i svako drugo u momentu zurbe mora da ima zvucno svetlosni signal da bi imalo specijalni tretman, u svakom drugom slucaju je auto kao i sva druga i ovde je takodje puna linija koliko vidim, dupla namerna greska, jer greska je kad pogresis a kad namerno napravis prekrsaj to vec nije greska, ovo se zove zloupotreba sluzbenog polozaja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA