ADVOKATI ŠTRAJKUJU: Odloženo suđenje za ubistvo navijaču Rada!

Zbog štrajka u koji su danas stupili advokati odloženo suđenje Slađanu Konstantinoviću, bratu nestalog pripadnika Zemunskog klana Ninoslava Konstantinovića

  • 3

Suđenje Slađanu Konstantinoviću, bratu pripadnika "zemunskog klana" Ninoslava Konstantinovića, zbog sumnje da je hicima iz pištolja u oktobru prošle godine u jednom kafiću u Beogradu ubio navijača Rada Vladimira Lukića, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu zbog štrajka u koji su stupili advokati.

Konstantinović i Lukić, kako se sumnja, sedeli su u istom društvu kada je izbila svađa. Ubijeni je navodno nožem nasrnuo na brata pripadnika "zemunskog klana", ubo ga nožem, a ovaj je tada izvadio pištolj i i pucao u Lukića.

On je podlegao povredama u Urgentnom centru, a povređeni Konstantinović je pobegao, ali se nekoliko dana kasnije predao policiji.

Slađan Konstantinović je brat Ninoslava Konstantinovića, jedinog pripadnika zemunskog klana o čijoj se sudbini ništa ne zna. Svaki trag izgubio mu se posle ubistva premijera Zorana Đinđića i u odsustvu je osuđen na 35 godina zatvora.

Pripadnik zemunskog klana ispričao je da je on ubijen, ali telo nikada nije pronađeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    18. jun 2014 | 20:12

    Meni je uzeo 500 evra sa dogovorom da u tu cenu udje sva pojavljivanja pred prvostepenim sudom I pisanje zalbe ako do toga dodje. Naravno posle nije hteo da mi pise zalbu dok mu ne platim jos 200 evra. Olos.

  • Brutal Penetration

    18. jun 2014 | 12:53

    Samo vi strajkujte

  • Ex sns

    18. jun 2014 | 17:29

    Vidim po kmentarima da.mnogi mrze advokate,ja ne i stvarno ne kapiram zasto? Razumemi to ko ostavlja komentare ali svejedno,zasto mrznja i da li ce razumeti da je to jedina profesija koja je brana politici i bezakonju? Meni je advokat zavrsio posao bespkatno uz provizijukad je postupak zavrsen,ja nisam imao para da platim,pa je takav dogovor pao,ovi sto traze neke kase,rade direktno protiv gradjana,ako bi bile kase,ja bih morao da platim racun unapred,pa odakle ljudi ??!Znaci stvarno kakvih sve ludaka ima na komentarima?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA