Devojčicu izbacili iz restorana KFC jer njeno lice plaši ostale goste? (VIDEO)

Trogodišnja devojčica u aprilu je preživela brutalan napad tri pitbula. Ostala je bez oka, a u napadu joj je slomljena vilica, nos i jagodične kosti. Ipak, bez obzira na to, osoblje restorana KFC zahtevalo je da napusti restoran

  • 42

Devojčicu Viktoriju Vilčer (3) i njenu porodicu, osoblje restorana KFC u Džeksonu, Misisipi izbacilo je iz restorana zato što je njeno lice plašilo druge goste, piše Haffington post.

Viktorija je u aprilu preživela brutalan napad tri pitbula dok je bila u poseti svom dedi. Tragovi napada su i dalje vidljivi na njenom licu koje ima mnogo ožiljaka. Kada je osoblje zamolilo njenu porodicu da napuste restoran, šokirani roditelji objavilli su sve što im se desilo na Fejsbuku.

- Izgleda li vama ovo lice stravično? - napisali su oni postavljajući sliku svoje ćerke.

Psi su devojčicu izgrizli po celom telu. Ostala je bez oka, a u napadu joj je slomljena vilica, nos i jagodične kosti. Desna strana lica joj je paralizovana. Devojčica od tada ne želi da se pogleda u ogledalo jer se previše stidi svog izgleda.

Iz uprave restorana KFC pokrenuli su istragu o ovom incidentu navodeći da neće imati tolerancije za nepoštovanje i ponižavanje gostiju.

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    18. jun 2014 | 22:21

    Sram ih bilo ,ovo dete je i dalje prelepa mala dusa .Zasto bi se neko plasio ? Nadam se da ce se potpuno oporaviti .

  • OGORČENI OTAC

    18. jun 2014 | 22:56

    Vidi se da ti zapadni monstrumi samo misle na profit i da su bez duše. Od takvih ne treba očekivati ništa bolje.Treba bojkotovati restoran !

  • Beko

    18. jun 2014 | 23:41

    To je taj ogavni i nakaradni zapad, gde su sad gejevi da nam govore kako smo mi zatucani i neobrazovani. A vidi sta rade prelepom detetu, bagra samo pare bitne, djavo je njih davno uzeo. Nema kod njih dobroga ni malo. Samo pare, evo vam pare, pare. Ti roditelji sad nek ih tuze , nek uloze sve sto imaju, da im oduzmu sve, sve lance prodavnica sto imaju, tj sto taj vlasnik ima. Milijardu dolara zbog uvrede casti i omalovazavanja. Bagro jedna, gde ce vam dusa, a da znaju oni gde ce kod djavola. Masoni, iluminati , i sve te sekte treba istrebiti, to su klasicne sekte protiv boga i crkve. Joooooj !!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA