Vođi Zvezdinih navijača godinu dana zatvora zbog droge

Sud je Dražena Dragaša proglasio krivim zbog toga što je 2005. godine u školskom dvorištu u Južnom bulevaru, učestvovao u prodaji 214 grama marihuane

  • 18

Vođa navijača Crvene zvezde Dražen Dragaš osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu na godinu dana zatvora zbog trgovine drogom.

Kako Telegraf saznaje, sud ga je proglasio krivim zbog toga što je 2005. godine u školskom dvorištu u Južnom bulevaru, učestvovao u prodaji 214 grama marihuane.

Istom presudom, na godinu dana zatvora osuđen je i Nenad Perović, dok su sa po 10 meseci kažnjeni Vladimir Duraković i Nemanja Arsenijević.

Zbog štrajka advokata, izricanju presude nisu prisustvovali njihovi branioci, ali je Dragaš doveden iz zatvora u Padinskoj skeli u kom služi kaznu po drugoj presudi, kojom je ranije osuđen na dve godine zbog nelegalnog posedovanja oružja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • khm

    20. jun 2014 | 11:42

    jako bih voleo da legalizuju drogu, pa da se lepo prodaje u apotekama. neka se drogira ko hoce, a bilo bi manje olosa i korupcije. meni narkomana nije zao isto kao sto mi nije zao alkoholicara. ljudi bez svog ja i bez karaktera.

  • Kara Djordje

    20. jun 2014 | 11:44

    Na vrijeme. Samo devet godina je ceko na presudu. Koliko je jos droge prodao po skolskim dvoristima. Sramotno. Napisite bar ko ga je stitio sve ove godine.

  • Sremac

    20. jun 2014 | 12:26

    U skolsko dvoriste uhvacen da prodaje drogu i samo godinu dana.Najmanje 10godina Ida mu se sve oduzme staje zaratio.Koje krojio zakone nema nikakvog smisla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA