Dragoslav Kosmajac sa slovačkim pasošem ušao u Crnu Goru?

Kako za čovekom, koga je premijer Aleksandar Vučić nazvao najvećim srpskim narko dilerom, nije raspisana poternica, on je u noći između petka i subote slobodno prešao granični prelaz "Jabuka"

  • 48

Dragoslav Kosmajac, koga je premijer Aleksandar Vučić nazvao najvećim srpskim narko dilerom, napustio je zemlju, piše beogradski dnevnik "Blic".

Kako za njim nije raspisana poternica, on je slobodno sa slovačkim pasošem otišao u Crnu Goru preko manje prometnog graničnog prelaza "Jabuka" u noći između petka i subote, navodi "Blic".

Kako dodaje taj list, sa Kosmajcem (61) je u automobilu bila još jedna osoba za koju se pretpostavlja da je član njegovog obezbeđenja.

- Pre nego što ga je premijer Vučić prekjuče zvanično označio kao vodećeg narko bosa, Kosmajac je poslednjih dana boravio u Srbiji, ali je pre tog putovao u Španiju i Austriju - navodi dalje "Blic".

Vučić je u petak na konferenciji za novinare rekao da se jedini ne plaši da kaže da je najveći narko diler u Srbiji čovek poznat kao Kosmajac, čije ime, kako je dodao, niko osim njega ne sme ni da pomene.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Psihijatar

    22. jun 2014 | 10:37

    Hahahahahahahahahahahahahaha Isčekivali smo hapšenje Šarića 4 godine...sada će nas tabavljati narednih godina sa Kosmajcem...kada se bude predao optužiće generala lubenicu da mu je smestio....Joj Srbijo

  • Zanto

    22. jun 2014 | 09:36

    obavestite jos nekoga pre nego ga uhapsite

  • Guki

    22. jun 2014 | 12:41

    Kao prvo covek nije pobegao otisao na more,pod 2 kakav diler da su imali nesto nebi izlazili pred javnost pre hapsenja nego treba narodu skrenuti paznju sa zakona o radu,sa neuuspelih resavanja spornih privatizacija pa kako pomoci ljudima kojima su poplave sve unistile ja mislim da ima puno vaznijih stvari od Kosmajca koje treba resavati i ovim potezima vlast samo pokazuje svoju nesposobnost. A samo jos nesto po izjavama iz vlasti taj Kosmajac vec 20 god. diluje po zapadu a oni glupani nista nisu provalili dajte molim vas???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA