Kosmajac iz Crne Gore pobegao u BiH?

Pozivajući se na izvore iz policije, dnevnik "Dan" objavio je da je Kosmajac napustio Crnu Goru u noći između nedelje i ponedeljka, te da policija pretpostavlja da je otišao u Bosnu i Hercegovinu

  • 17

Dragoslav Kosmajac, koga je premijer Srbije Aleksandar Vučić označio kao najvećeg srpskog narko-dilera, napustio je Crnu Goru gde je boravio poslednjih dana, prenose danas podgorički mediji.

Pozivajući se na izvore iz policije, dnevnik "Dan" objavio je da je Kosmajac napustio Crnu Goru u noći između nedelje i ponedeljka, te da policija pretpostavlja da je otišao u Bosnu i Hercegovinu.

Kosmajac je krajem prošle nedelje iz Srbije doputovao u Crnu Goru s ličnom kartom Slovačke, potvrdila je ranije Uprava policije Crne Gore.

Policija je saopštila da za njim nije rapisana međunarodna poternica, te da se crnogorskim državnim organima, povodom Kosmajca, zvanično nisu obraćali nadležni iz Srbije.

Policija je u nedelju u Tivtu uhapsila Kosmajčevog sina Lazara (24), zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru. Lazar Kosmajac je bio suvožač u mercedesu koji je policija zaustavila radi kontrole i kažnjen je jer je najpre pobegao vozilom policiji.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrac

    24. jun 2014 | 14:19

    A jok nego će da sedi i da čeka da ga uhapse !!!

  • Ccc

    24. jun 2014 | 14:30

    Covek ima pravo da ide gde hoce....necemo valjda opet ici u srednji vek...covek je nevin dok mu se ne dokaze suprotno...i ima pravo da ide gde zeli...i kad zeli...

  • SevernaBačka

    24. jun 2014 | 16:06

    Nadam se da znaju šta rade, nemoj da i ovo bude hapšenje zbog poena, a posle će država da mu plati milionsku odštetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA