Istrčao iz kuće da zaštiti auto od nevremena, pogodila ga protivgradna raketa!

Prilikom nevremena koje je zahvatilo Kragujevac, protivgradna raketa je pala na zemlju i nanela povrede glave i ruku Radetu M, koji je istrčao iz kuće da zatvori prozor na automobilu

  • 13

Protivgradna raketa, ispaljena oko 14.30, tokom današnjeg nevremena u Kragujevcu, pala je na ulicu u naselju Beloševac i povredila Radeta B. koji se slučajno našao na ulici. On je zadobio lakše povrede glave i ruku. Odmah je pozvana hitna pomoć, a policija je obavila uviđaj na licu mesta.

Nesreća se dogodila čim je počela kiša koju je pratio grad, oko 14.30 sati u ulici Svetolika Janjića, kod samoposluge "Ukus". Raketa je pala nasred druma i na asfaltu napravila rupu dubine oko pet centimetara i širine desetak centimetara. Po svoj prilici prolaznika su povredili geleri od asfalta.

Kada je počela kiša, Rade B. je iz svoje kuće istrčao na ulicu, gde je parkirao automobil, da bi zatvorio prozor na autu. Jedan od komšija kaže da je odjednom nešto puklo, nalik gromu pa niko nije obratio pažnju na drum.

- Eksplozija je bila zaglušujuća. Čulo se i u desetak ulica okolo. Odjednom je komšija zajaukao, kada sam ga pogledao već je bio obliven krvlju po licu i rukama. Držao se za glavu teturajući se ulicom. Pozvali smo hitnu pomoć koja je brzo stigla. Rade je otišao u bolnicu gde mu je zašivena rana na glavi. Rane po rukama bile su samo ogrebotine, kaže komšija povređenog.

Kragujevačka policija odmah je intervenisala i izvršila uviđaj na licu mesta. Reč je o gusto naseljenom mestu.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ni po babu ni po stricevima

    24. jun 2014 | 17:46

    I sta sad...? mir mir mir niko nije kriv??? Nanu li vam naninu neko bi trebao lepo da odgovara, mogao je covek ni kriv ni duzan poginuti.

  • misger

    24. jun 2014 | 18:43

    Boze dragi pa zar se i ovo desava

  • Stojan

    24. jun 2014 | 20:01

    Jebote ovo vise nema dalje, sta sve moze coveka da snadje kod nas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA