DEFINITIVNO NAJBOLJI: Urugvajski predsednik čekao red u bolnici

Urugvajski predsednik, Hose Muhika, još jednom je dokazao zbog čega je najbolji i najomiljeniji predsednik na svetu

  • 38

Hose Muhika (78) je proglašen "najskromnijim predsednikom na svetu", a to je potvrdio kada je uočen kako sa ostalim "običnim" ljudima čeka svoj red u bolnici.

Urugvajski predsednik je svoju skromnost pokazao dok je sedeo u čekaonici u javnoj bolnici, a neko ga je uočio i fotografisao. Fotografija je stavljena na internet i automastki je počela je da se širi po društvenim mrežama.

Inače, Muhika od svoje plate, koja iznosi 12.500 dolara, za sebe zadržava desetinu, odnosno 1.250 dolara, a sve ostalo daje u dobrotvorne svrhe, pa ga zovu “najsiromašniji predsednik na svetu“.

Najavio je da će, po isteku predsedničkog mandata, usvojiti tridesetak mališana i na svojoj farmi ih učiti da se bave poljoprivredom. Živi u skromnom domu, vozi se na posao u ”bubi” i leti ekonomskom klasom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apolitičan_lik

    25. jun 2014 | 17:20

    Car od čoveka, ljudi nisu svesni koliko je u stvari teško biti takav, neiskvaren, a na položaju, lako je kad nema pas za šta da te ujede biti čovek... Da sam ja na vlasti trudio bih se da budem bolji i od njega.. Nego ne može se ovde....

  • ©Panco©

    25. jun 2014 | 17:32

    Gde si tadicu dinkicu vlahovicu zivkovicu vucicu nikolicu vekaricu trivanova homenu pesicka sutanovcu petrovicu i ostala ....o da pogledate ovog coveka u oci!!!!!!!!!!!!

  • JM

    25. jun 2014 | 17:30

    On je u stvari najbogatij.i predsednik na svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA