HAPSE U MINIĆIMA: Da li biste poželeli da vas kazne ove ruske seksi policajke? (FOTO)

U glavnom gradu Rusije je stvoren veliki problem, jer su zgodne policajke počele da nose prekratke suknje. Tako modifikovana uniforma, sa obaveznim pendrekom u rukama, daje utisak kao da su izašle iz nekog filma

  • 18

Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije pokrenulo je akciju za borbu protiv trenda skraćivanja suknji policajki, koje dobijaju sve veću pažnju u medijima zbog istih.

Ministarstvo je uvelo zabranu protiv svih vrsta prepravljanja radnih uniformi zaposlenih, kao odgovor na sve veći broj žena policajki koje skraćuju svoje suknje, dok su muške kolege skraćivale rukave košulja. Takođe je zabranjeno da uniforme budu iskombinovane sa civilnom odećom.

Zamenik minIstra unutrašnjih poslova, Sergek Gerasimov, izjavio je da takve modifikovane uniforme potkopavaju autoritet ministarstva i da diskredituju policiju u celini.

S druge strane, predsednik koordinacionog saveta sindikata policajaca je opravdao potez koleginica time da one žele da se udaju i da razmišljaju o demografskoj situaciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA