STRAVIČAN SUDAR ŠLEPERA I KOLA: Majka i sin (18) poginuli, teško povređen mlađi sin (5) i otac! (FOTO)

Vatrogasci su izvadili tela poginulih. Povređene osobe prebačene su u beogradski Urgentni centar

  • 74

U direktnom sudaru automobila marke Dačija i šlepera na putu između Stepojevca i Šiljakovca, poginuli si Miljana P. (49) i sin Đurađ P. (18)!

Živeli su u Beogradu, a porodično su se vraćali sa godišnjeg odmora. Teško su povređeni i mlađi sin Bogomir P. (5) i otac Vladimir P. (49).

Nesreća se dogodila kada je automobil koji se kretao iz pravca Čačka prešao na levu stranu kolovoza i udario direktno u šleper koji se kretao svojom trakom.

Vozač kamiona pokušao je da izbegne sudar, bez uspeha. Na licu mesta stradali su majka i sin.

Vatrogasci su izvadili tela poginulih. Povređene osobe prebačene su u beogradski Urgentni centar.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena CG

    30. jun 2014 | 22:39

    Preticanje? Zasto? Cemu? Pa dvoje djece si vozio.

  • Zorica Šapić

    1. jul 2014 | 01:20

    Ja sam instruktor 25 godina ovde u Engleskoj. Ovde nemoze tako lako da se polozi ispit za voznju. 65 miliona stanovnika a nema saobracajni nesreca kao u maloj Srbiji. Kada imam priliku da vozim u Srbiji samo se molim Boga da se vratim nazad ziva. Svi voze kao da nemaju ni jedan minut vremena. Zaobilaze na krivinama, voze mnogo brzo, nigde nestaju pa cak in na pesakim prelazima, voze mnogo blizu kola ispred nji, agresivni, nestrpljivi pa nije ni cudo sto se ovako desava. Samo sta citam u Srpskim novinama to je da se desila saobracajna nesreca manje vise svaki dan a specijalno na Ibarskoj magistrali. Ljudi, smanjite brzinu, dajte razmak, budite strpljivi. Ja i nezelim da dodem u Srbiju zbog ovaki slucajeva. Vozim na Engleski nacin ali nevredi. Desavalo se da drugi vozaci mi prete sto vozim normalnom brzinom a poneki mi i opsuju majku. STRASNO!!!

  • Milan

    30. jun 2014 | 22:34

    Bolje i što je udario u šleper nego da je udario u nekog jugića i pobio neku nedužnu porodicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA