RASKRINKAJTE SOTONU: Simptomi koji ukazuju da je đavo zaposeo nečiju dušu i telo! (FOTO) (VIDEO)

Ekipa Telegrafa prenosi vam svih deset simptoma koji ukazuju na to da li je đavo zaposeo nečiju dušu i telo, a koji su detaljno opisani u hororu "Spasi nas od zla" koji u bioskope stiže 10. jula

  • 15

U bioskope 10. jula stiže horor ostvarenje “Spasi nas od zla” (“Deliver Us From Evil”) u kojem naslovnu ulogu tumači Erik Bana.

Film od kojeg se "ledi krv u žilama" urađen je po istinitoj istrazi, a baziran na zvaničnim izveštajima narednika njujorške policije, Ralfa Sarčija, koji je istraživao jedan zastrašujući slučaj.

U ovom hororu je između ostalog prikazano i deset faza koje ukazuju da je đavo zaposeo nečiju dušu i telo.

Ekipa Telegrafa prenosi vam svih deset simptoma:

1. Nedostatak ili potpuni gubitak apetita

2. Samopovređivanje, ujedanje, sečenje kože

3. Osećanje intenzivne hladnoće

4. Neprirodne poze tela

5. Gubitak kontrole i nagli izlivi besa

6. Nagla promena boje glasa

7. Natprirodna snaga koja nije usaglašena sa godinama i građom čoveka

8. Izgovaranje reči na stranom jeziku

9. Nasilne reakcije prema svim religijskim predmetima

10. Averzija prema ulasku u crkvu, Isusovom imenu i verskim citatima

Ostvarenje "Spasi nas od zla" odvija se u iračkoj pustinji 2010. godine. Tri američka marinca, obučena za najžešće borbe našla su se u zaboravljenim, jezivim katakombama, u kojima ih je čekalo nešto, još strašnije od užasa koji se dešavao na površini.Četiri godine kasnije, hipnotisana žena, baca svoju bebu u lavlju jazbinu u zoološkom vrtu, dok se pred njom pomalja senka muškarca u kapuljači.

Zvuci koji dopiru iz podruma i druge čudne pojave terorišu porodicu u gusto naseljenom delu grada… Stari latinski natpisi i neobični simboli, pronađeni na više različitih lokacija, otvorili su misteriju koja je isuviše strašna za rešavanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaurin

    4. jul 2014 | 17:12

    Ne smej se onome sto ne razumes..da te ne natera da ga svatis..za svoje dobro precuti.

  • baner

    5. jul 2014 | 00:46

    citam komentare i pitam se, nevjerovatno koliko su ljudi puni sebe, arogantni i drski, i misle da su oni u svim milionima godina posebna generacija, i da oni razumiju i znaju kako ovaj svijet funkcionise.. nema nama spasa, previse smo ''puni sebe'' i premalo razislajmo mozgom onako kako bi trebalo, slijepi kod ociju, a toliko jasno svaki dan covjeku se servira..

  • Kontraš

    15. jul 2014 | 18:10

    Stefane,nisi ni ti video tako nešto jer to ne postoji.Sve je to izmišljeno,kao i bog i đavo,da bi neko zgrtao silne novce na račun lakovernog naroda.Pogledaj samo Šta se sve dešava i dešavalo u Vatikanu,silna žrtvovanja ,pa pedofilija,sve to u čije ime?Ista je sekta i crkva kao i satanisti,nema tu nikakve razlike.Dok je narod lakoveran i neobrazovan,lako se njime manipuliše,a to je i cilj svih tih sektaša,uz to,oni žive na teret naroda i raznih donacija,popovi voze skupa kola,itd.,da ne nabrajam dalje.Osvestite se ljudi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA