Navijači i Četnici napali „Žene u crnom“ u Valjevu! (FOTO)

Napad se dogodio dok su članovi ove nevladine organizacije u centru Valjeva na Gradskom trgu večeras oko 19 časova održavali protesni skup. Na članove koji su razvukli transparente na kojima se pisalo „Da se ne zaboravi Srebrenica“ nasrnuli su navijači i valjevski „četnici“, a veći inicident je sprečila policija

Valjevska policija uhapsila je 10-ak navijača i pripadnika grupe „Četnici Valjeva“ zbog napada na članove udruženja „Žene u crnom.

Napad se dogodio dok su članovi ove nevladine organizacije u centru Valjeva na Gradskom trgu večeras oko 19 časova održavali protesni skup. Na članove koji su razvukli transparente na kojima se pisalo „Da se ne zaboravi Srebrenica“ nasrnuli su navijači i valjevski „četnici“, a veći inicident je sprečila policija.

Grupa mladića pokušala je da im otme transparente, gađala ih je jajima i pokušala da se fizički obračuna sa učesnicima skupa. Ubrzo je intervenisala policija koja ih je privela. U valjevskoj policiji kažu da su „Žene u crnom“ uredno prijavile večerašnji skup i navode da će o daljoj sudbini odlučiti javni tužilac, koji bi trebalo da sasluša privedene mladiće.

Njihovo privođenje izazvalo je gnev mnogobrojnih građana, koji su se okupili ispred zgrade policije u Valjevu.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • agibej

    8. jul 2014 | 21:49

    Ove "zene u crnom"namerno provociraju narod.Ovaj put podrzavam navijace i Cetnike.

  • Локи

    8. jul 2014 | 21:49

    Сребреница да се не заборави, наравно. А поготово да је запад тај злочин заједно са људима одавде организовао! лаж се крила мање од 15 год даме и господо. А те жене црнину носе само за не-српску децу? И мој порез иде нс ове лудурије?!? Сместа укинути овакве врсте организавија!!

  • Milica

    8. jul 2014 | 22:19

    Mrzim nasilje,ali i one primenjuju vrstu nasilja Vreme je da prestanu sa,produbljivanjem jaza medju narodima. Suvišne su,neka malo špartaju po Bosni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA