ČUME IZMISLIO NAPAD: Bačena petarda da bi mu se produžila zaštita!

Utvrđeno je da nema gelera i da ne postoji eksplozivna naprava. Prvi rezultati istrage pokazuju da je Buha čitav incident "namestio". Kako saznajemo, on je poslao nepoznatu osobu koja je bacila petardu, da bi mu se produžila i pojačala policijska zaštita

  • 42

Nepoznate osobe bacile su večeras petardu na objekat Kotobanja, koji je u vlasništvu Ljubiše Buhe Čumeta u Surčinu.

Ovaj objekat izdat je drugom licu, a muškarac Dragoljub Z. žalio se da je prilikom eksplozije povređen.

Policajci su najpre mislili da je bačena bomba, a kasnije mislili da je u pitanju topovski udar. Međutim, na osnovu tragova utvrđeno je da je bačena obična petarda.

Prema nezvaničnim informacijama, Ljubiša Buha Čume večeras je zvao pojedine medije tvrdeći da je neko bacio bombu na njega. Takođe, kako je naveo, napadači su nakon incidenta pobegli automobilom.

Međutim, utvrđeno je da nema gelera i da ne postoji eksplozivna naprava. Prvi rezultati istrage pokazuju da je Buha čitav incident "namestio". Kako saznajemo, on je poslao nepoznatu osobu koja je bacila petardu, da bi mu se produžila i pojačala policijska zaštita.

Policija i dalje vrši istragu oko ovog događaja.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • legionar

    8. jul 2014 | 23:25

    Ajde sto je cinkaros, al' sto je strina! Ukakio se od petarde. A ja mislio da je on neki krimos. Pa on je samo obican cinkaros! U zatvor sa njim, pa neka ga tamo cuva policija. Da mu se ispuni zelja da ima policijsko obezbedjenje 24 sata! All inclusive!

  • Pinokio

    9. jul 2014 | 00:32

    Los čovek vedri i oblaci surcinom i okolinom. A deca mu se mangupiraju po Bg i voze vesna auta koja je njihov otac stekao kriminalom. Gde to ima? Srbijo razdrmaj se.

  • Vr46

    8. jul 2014 | 22:53

    Dokle ce ova baraba da bude bela mecka, bukagije pa nek je svedok saradnik ili cinkaros ili neznam sta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA