KRVAVO: Muškarac pretučen palicom na sred ulice!

Sa povredama i posekotinama glave i iznad desnog oka, prelomom nosa, višestrukim povredama lica i leđa muškarac je prevezen na VMA

  • 1

Tokom noći u Beogradu jedan muškarac je teže povređen u tuči, a u dva saobraćajna udesa dve osobe su zadobile povrede, među kojima i jedno dete kao pešak, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 31 godinu teže je povređen u tuči na uglu ulica Branislava Cvetića i Mekenzijeve, gde je, prema prvim saznanjima, pretučen palicom, rekla je Macura.

Sa povredama i posekotinama glave i iznad desnog oka, prelomom nosa, višestrukim povredama lica i leđa muškarac je prevezen na VMA, kazala je portparol Hitne pomoći.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

Dečak uzrasta oko 13 godina je kao pešak u udesu, koji se dogodio oko 19.10 časova u Ulici Mite Ružića, zadobio razderotinu i povredu glave i kako se sumnja, potres mozga, a prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura.

Muškarac star oko 34 godine, vozač, u udesu oko 19.25 časova na Pančevačkom mostu zadobio je povredu grudnog koša, a prevezen je u KBC Zvezdara, rekla je Macura.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA