UŽAS NA VRAČARU: Polio poznanika, pa ga zapalio!

Incident se dogodio u klubu "Sportskih ribolovaca", a prema nezvaničnim informacijama, sukob je nastao zbog spora oko starih dugova

  • 17

Dragan Komosar (53) povređen je večeras oko 20 časova u Južnom bulevaru na Vračaru, kada ga je njemu poznata osoba polila određenom tečnošću i zapalila.

Sve se dogodilo u klubu "Sportskih ribolovaca", a prema nezvaničnim informacijama, sukob je nastao zbog spora oko starih dugova.

Kako pričaju očevici, Dragana je muškarac polio benzinom, a nesrećni čovek odmah je buknuo. Gosti u restoranu pokušali su vodom da ugase plamen. Kada su ga konačno ugasili, Dragan je imao plihove po celom telu.

Dragan Komosar je zadobio opekotine po telu i prevezen je u Urgentni centar. Nakon pregleda prebačen je u Šok sobu B i u kritičnom je stanju.

Uviđaj na licu mesta izvršila je kriminalistička policija. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti ovog slučaja, s obizom da nije najjasnije kako je Dragan zapaljen, jer nije pronađen upaljač ili šibica.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA