EVAKUACIJA: Izrael naredio Palestincima da napuste pojas Gaze!

Izrael je već danas proširio svoju ofanzivu protiv Hamasa koji vlada pojasom Gaze pogodivši džamiju, a njihova vojska je poslala poruke Palestincima koji žive u ovom gradu da se evakuišu radi bezbednosti

  • 26

Izraelska vojska saopštila je da je naredila Palestincima koji žive na severu pojasa Gaze da se evakuišu radi sopstvene bezbednosti.

U saopštenju je vojska navela da je večeras poslala poruke stanovnicima.

Brigadni general Moti Almoz, glavni vojni portparol, rekao je da Izrael planira da udari na to područje u narednih 24 sata da pojača ofanzivu protiv ekstremista u pojasu Gaze, preneo je Asošijeted pres, a rečeno je i da će se odatle ispaljivati rakete na Tel Aviv.

Izrael je već ranije danas proširio svoju ofanzivu protiv Hamasa koji vlada pojasom Gaze, pogodivši jednu džamiju, sedišta dobrotvornih organizacije povezanih s Hamasom i islamski dom za invalide.Palestinci kažu da je broj poginulih u petodnevnoj ofanzivi dostigao 135.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carapan

    13. jul 2014 | 00:01

    Ovi resili da ih istrebe ! Pa desu ti silni muslimani da berane svoju bracu ajde erdogane sa svojih stomiliona turaka kazi nesto.

  • Scooby-Doo

    13. jul 2014 | 00:34

    Pakao. Ovo ludilo mora negdje da zavrsi. Citav svijet je poludio.

  • Zale

    13. jul 2014 | 01:35

    Gde je sada milosrdna Amerika da brani nedužne ljude??? Ah da...nije im to u interesu u ovom slučaju, pa ih ne zanima. Čak naprotiv, oni su vetar u leđa izraelcima. Prokleti bili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA