Putin se susreo sa Fidelom Kastrom! (FOTO) (VIDEO)

Vladimir Putin je prvo sa Raulom Kastrom položio vence na spomenik sovjetskim vojnicima, a nakon toga se sastao sa Fidelom Kastrom

  • 30

Ruski predsednik Vladimir Putin se sastao s bivšim kubanskim vođom Fidelom Kastrom i sadašnjim predsednikom Raulom Kastrom na početku šestodnevnog boravka u Latinskoj Americi.

 

Tokom ove posete Putin je pokušao da učvrsti ruski uticaj na Kubi, a uoči dolaska potpisao je sporazum o otpisu 90 odsto duga Havane prema bivšem SSSR-u koji je iznosio više od 31 milijardu dolara.

 

 

Vladimir Putin je prvobitno s Raulom Kastrom položio vence na spomenik sovjetskim vojnicima, a nakon toga se sastao sa starijim Kastrom, ali pojedinosti tog susreta nisu poznate.

 

Nakon Kube, Putin je boravio i u Buenos Ajresu gde je razgovarao s Kristinom Kirhner, argentinskom predsednicom, a potom je otputovao u četvorodnevnu posetu Brazilu, dok će se danas sastati s Angelom Merkel koja će pratiti finalni meč Svetskog prvenstva.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !

    13. jul 2014 | 01:12

    Ne vezano za ovu obavijest!! APEL ZA GASENJE TELEGRAFA!!! OTKAKO JE MOJ MUZ POCEO DA PRATI TELEGRAF ZABORAVIO JE DA IMA ZENU, BUDI SE I LIJEZE UZ TELEGRAF, CAK I KAFU PIJE SA TELEGRAFOM, OSJECAM SE SUVISNA!!! :-/

  • sanchi

    13. jul 2014 | 05:26

    Bravo,ovaj covek ima "muda" sory alli tako se kaze

  • OPAMETILI SE RUSI

    13. jul 2014 | 07:49

    Putin kulturno prebacuje loptu na drugu stranu, amerika i eu su se nadali da ce rusi podleci na njihove provokacije i umasirati u cijelu ukrajinu nakon krima... sad ce lagano da zaigra/zakuva mecka pred vratima amerike, ovo se zapad najmanje nadao... BRAVO ZA PUTINA!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA