Koroman osuđen na uslovnu kaznu zbog tuče na utakmici!

Viši sud u Beogradu je utvrdio da je Ognjen Koroman u poluvremenu utakmice koja je igrana 2009. godine, u tunelu napao i dva puta udario Dukića, koji je pao na zemlju i zavrsio u bolnici

  • 8

Ognjen Koroman osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu na četiri meseca zatvora, uslovno na godinu dana, zbog nanošenja povreda tadašnjem fudbaleru Hajduka iz Kule, u poluvremenu utakmice koja je igrana 2009. godine na Marakani.

Sud je utvrdio da je Koroman u tunelu, u poluvremenu, napao i dva puta udario Dukića, koji je pao na zemlju i zavrsio u bolnici.

- Kazna koju je sud izrekao bivšem kapitenu crveno-belih od četiri meseca zatvora, neće biti izvršena, ukoliko on u narednih godinu dana ne počini isto ili slično krivično delo - objašnjava sagovornik Telegrafa.

Tužilastvo je optužnicu protiv Koromana podiglo još u novembru 2009. godine, zbog nasilnog i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, ali je suđenje počelo tek 2012. godine jer se Koroman, koji je igrao u Rusiji u to vreme, nije pojavljivao na suđenjima.

Dvojica fudbalera, sudeći po izjavama koje su dali pred sudom, u međuvremenu su zakopali "ratne sekire" pa su tvrdili da se incident nije dogodio, kao i da se Dukić sam okliznuo i pao.  Sud, međutim, u to nije poverovao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matori

    14. jul 2014 | 21:08

    E pa ovo mu je preporuka za upravu kluba, tamo nema ljudi bez dosijea ili presude

  • Zemco

    14. jul 2014 | 20:13

    A sudjenje tek sad to je SRBIJA

  • Djole

    14. jul 2014 | 20:26

    Pa posle ovog mozemo da ocekujemo da se poubijaju na utikamcama i igraci i navijaci da niko ne snosi posledicu za to... BRAVO za SPRSKO PRAVOSUDJE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA