Motociklista teško povređen u saobraćajnoj nesreći u Prokuplju!

Do saobraćajne nesreće je došlo kada vozač "fiata", 28-godišnji B.T. iz Leskovca, na jednoj od najprometnijih rasksnica u gradu nije propustio vozača mopeda koji je imao prvenstvo prolaza

  • 1

Vozač mopeda Ž.Ž. (66) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći u Prokuplju kada je na njega naletelo putničko vozilo, saopštila je Policijska uprava.

Do saobraćajne nesreće je došlo kada vozač "fiata", 28-godišnji B.T. iz Leskovca, na jednoj od najprometnijih rasksnica u gradu nije propustio vozača mopeda koji je imao prvenstvo prolaza.

Motociklista je sa teškim povredama zbrinut u prokupačkoj bolnici a uviđaj su izvršili policijski službenici po ovlašćenju Osnovnog Tužilaštva.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Моторциклиста

    16. jul 2014 | 23:59

    Iako je u tekstu navedeno da je povredjen vozac mopeda,naslov upada u oci:Motociklista... I prvo sto ce vecina da pomisli:bahatost, motor,brzina,haos,rezigniranost...Tako se ionako losa slika o pravim motociklistima kvari. Nije nista manje vredan zivot coveka sa mopedom,naprotiv.Ali ne mozemo u isti kos stavljati vozace mopeda i skutera(barem onih sa malom kubikazom) i vozace motora u pravom smislu te reci.Opet kazem ne zbog njihove neravnopravnosti vec iskljucivo zbog jasnog stavljanja do znanja da li je u pitanju vozac ozbiljno(brzo)g motora ili seoski lola ili postar sa tomosom apn6.Kladim se da svi znamo bar po jednog takvog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA