Ženska banda premlaćuje devojke po Podgorici (VIDEO)

- Nemojte molim vas, molim vas. Nemoj Milice molim te - čuje se zapomaganje devojke, koju je nekoliko vršnjakinja odvelo u šumu gde su je brutalno isprebijale. Prema navodima medija u Crnoj Gori, slučaj nije ni prijavljen policiji

  • 44

Grupa Podgoričanki, koja je u javnosti od ranije poznata kao takozvana ženska banda, posebno prepoznatljiva po batinanju drugih devojaka, opet je u akciji. Njihov novi napad je snimljen i okačen na Jutjub, a na njemu su vidi kako najmanje tri devojke posle kraćeg razgovora prebijaju jednu tinejdžerku.

- Nemojte molim vas, molim vas. Nemoj Milice molim te - čuje se zapomaganje devojke. U narednom trenutku čuje se i glas jedne od zlostavljačica koja kaže: "Nemojte dve"!

Napadačice su devojku prethodno automobilom odvele u šumu, a onda joj besomučno zadavale udarce šakama i nogama po glavi i telu.

Slučaj, kako pišu "Dnevne novine", a prenose "Vijesti.me" nije prijavljen policiji, verovatno jer se zlostavljana devojka plaši novih batina.

Nije tačno poznato kada se incident dogodio, ali više sagovornika "Dnevnih novina" je reklo da se sporni događaj desio nedavno.

Na tom snimku, "poznata” Podgoričanka koja se ranije "proslavila" prebijanjem i mučenjem drugih, zajedno sa drugaricama nogama i rukama tukla je devojku koja o njima navodno nije imala pozitivno mišljenje.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • krava

    17. jul 2014 | 12:11

    pa dobro, sreca pa postoji snimak pa otac, brat, drug te devojke moze da ih prevaspita kad vec nece panduri

  • alooo

    17. jul 2014 | 11:57

    Dobro dosli u Crnu Goru, 10e krevet, 20e suncobran,30 lezaljka, batine gratis...

  • Niki

    17. jul 2014 | 12:21

    Hapsite te divljakuse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA