SEKUNDE PRED TRAGEDIJU: Pogledajte novi snimak pada aviona (VIDEO)

Savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova, Anton Gerašenko, izjavio je da je avion oboren raketom zemlja-vazduh, a na internetu se pojavio snimak koji dokazuje da putnički avion jeste oboren

  • 38

Malezijski putnički avion Boing 777 srušio se u oblasti Donjecka, u Ukrajini, u blizini granice sa Rusijom. Kako je saopšteno, avion je oboren raketnim sistemom BUK, a za počiniocima zločina se i dalje traga.

U avionu se nalazilo 298 putnika i članova posade, a preživelih nažalost nema. Malezijska aviokompanija tvrdi da je putnički avio prošao sve kontrole pre leta i da je bio ispravan.

Avion je oboren u području gde se vode borbe između ruskih separatista i ukrajinske vojske.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IVANA

    18. jul 2014 | 11:19

    Pogodjen je u levo krilo...joj koja tuga,koja smrt......neduzni zivoti i 80 dece....nedao Bog nikom,taj trenutak dok su leteli u smrt......NEKA IM JE DUSA SPOKOJNA U NEBESKOM CARSTVU....

  • РС

    18. jul 2014 | 12:10

    Жао ми тог недужног народа у авиону:(( Не дај Боже никоме ту судбину! А све најгоре желим том скоту који је испалио ракету као и нељудима који су издали наређење да се изврши тај злочин!!!

  • Nenad

    18. jul 2014 | 13:03

    Ljudiiiii, da je pogodjen BUK-om, bio bi raznesen u vazduhu, raspao bi se,ovo ce pre biti ako izuzmemo kvar na motoru da je projektil vazduh-vazduh! Sve je izrezirano, svetski policajac-kauboj samo radi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA