OTPLATILA SVOJ DUG: Država Ceci vratila vilu!

Iako je Ražnatovićeva zahtev za brisanje hipoteke u katastru, preko advokata, podnela odmah nakon otplate rate u junu prošle godine ona je izbrisana tek nedavno

  • 12

Vila pevačice Svetlane Cece Ražnatović više nije opterećena hipotekom kojom se ona obavezala da će otplatiti treću ratu od pola miliona novčane kazne na koju je osuđena zbog neleganle prodaje 11 fudbalera FK "Obilić", saznaje Alo.

Iako je Ražnatovićeva zahtev za brisanje hipoteke u katastru, preko advokata, podnela odmah nakon otplate rate u junu prošle godine ona je izbrisana tek nedavno.

- Predmet nije više u radu, o čemu je obavešten i njen advokat Miša Petrovski. Hipoteka koja je postala pravosnažna 25. jula 2011. godine nije mogla da bude ranije skinuta jer u katastru ima mnogo predmeta u radu, pa je Cecin tek nedavno došao na red. Sada nema nikakvih smetnji ukoliko bi htela da proda kuću - kaže izvor ovog dbnevnog lista.

Kuća folk zvezde ima 683 kvadrata i prostor za rekreaciju u prizemlju  od 146,10 kvadratnih metara.

Ceca je saznanje da je hipoteka skinuta prokomentarisala na sledeći način: "Ja sam poslednju ratu dala pre više od godinu dana, tako da sam milila da je tada i skinuta. Ne vraćam se na ružne teme, sada uživam".

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ProjaKajmakAjvar

    21. jul 2014 | 13:06

    Uzmeš desetak miliona...vratiš pola miliona...i uživaš...

  • Niki

    21. jul 2014 | 13:09

    O, ne... Sad ce ona druga da davi po twitteru o mafijasicama... Ima da joj popuca plastika od ljubomore, a sta cemo onda? :(

  • Casi

    21. jul 2014 | 13:58

    I ja bih tako uradila!....uzivaj Cecooooooooo!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA