Iako je suprugu 16 puta izbo nožem, ponavljaju mu suđenje!

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu i naložio novo suđenje Aleksandru Tošiću, koji je bio osuđen na 30 godina zatvora zbog ubistva supruge Tamare. Zločin se dogodio 3. jula 2012. godine, u restoranu koji se nalazi u krugu Termoelektrane "Nikola Tesla" u Obrenovcu

  • 5

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu i naložio novo suđenje Aleksandru Tošiću, koji je bio osuđen na 30 godina zatvora zbog ubistva supruge Tamare. Zločin se dogodio 3. jula 2012. godine, u restoranu koji se nalazi u krugu Termoelektrane "Nikola Tesla" u Obrenovcu.

- Apelalcioni sud, nakon većanja i glasanja, ukinuo je pesudu i predmet vratio sudu na ponovno suđenje, jer su razlozi za njeno donošenje nejasni, a činjenično stanje je ostalo nepotpuno utvrđeno. Aleksandru Tošiću pritvor je produžen - navodi se u odluci Apelacionog suda.

Presudom Višeg suda, koja je ukinuta, Tošić je proglašen krivim za to što je svirepo ubio suprugu.

"Najpre se sa njom raspravljao u hodniku restorana, nakon čega su ušli u muški toalet. Iz torbice, koju je nosio oko vrata, izvadio je kuhinjski nož koji je poneo od kuće i njime 16 puta ubo suprugu u glavu i telo. Usled povreda, žena je preminula na licu mesta", piše u presudi na koju su se žalili i tužilac i okrivljeni.

Aleksandar Tošić, posle zločina, nož i oproštajno pismo koje je poneo sa sobom, ostavio je pored pokojne i pobegao iz restorana. Kako su mediji pisali posle zločina, u oproštajnooj poruci on je naveo da ga je supruga varala ali da je on bio spreman da joj oprosti. Naveo je da ne može da živi bez nje, i najavio da je spreman na najagore, ukoliko ona ne pristane da mu se vrati.

Tošić je ubrzo uhapšen a policija je kod njega pronašla i falsifikovan pasoš, ličnu kartu i vozačku dozvolu Slovenije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki VRS

    22. jul 2014 | 10:47

    Planirano ubistvo,indirektno priznanje i ponavljanje sudjenja???Nadam se da ce dobiti dozivotnu a ne neko smanjenje,ali ovo je zemlja cuda.

  • Prof.Biologije

    22. jul 2014 | 10:50

    Pa dali je moguće da, zlikovcima ne možemo presuditi?

  • M!N

    22. jul 2014 | 12:36

    Opet Apelacioni sud..zakonom ga zabraniti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA