Devet stvari koje niste znali o Vladimiru Putinu! (FOTO)

Zanimljive činjenice o ruskom predsedniku otkrio je pisac Ben Juda, pišući svoju novu knjigu

  • 46

Pisac Ben Juda proveo je tri godine intervjuišući najbliže saradnike ruskog predsednika Vladimira Putina. Razgovarao je sa bivšim premijerima, sadašnjim ministrima, regionalnim guvernerima i bliskim savetnicima ruskog predsednika. Sve to je deo njegove nove knjige - "Krhko carstvo: Kako se Rusija zaljubila i odljubila od Vladimira Putina".

Ovo su neke zanimljive činjenice koje je saznao o Putinu.

1. Spavalica

Ruski predsednik ustaje kasnije prepodne, a prvi obrok mu je tek oko podneva. za doručak uvek jede švapski sir, a obožava i jaja od prepelice i prirodni đus.

2. Najviše razmišlja u bazenu

Obavezno posle doručka odlazi na plivanje jer voli da se osami u bazenu. Uvek nosi zaštitne naočare a omiljeni stil mu je kraul.

3. Voli toplo-hladno

Posle plivanja na red dolaze vežbe. Posebno radi na snazi, a manje kardio-vežbe. Jedan od obaveznih rituala posle toga je uranjanje u toplu, pa u hladnu vodu.

4. Internet ga suviše zbunjuje

U njegovim kancelarijama nema TV. Sam Putin koristi samo "najsigurniju tehnologiju za komunikaciju", što su, ako njega pitate papir, olovka i fiksni telefon. I to onaj telefon još iz doba SSSR. Retko koristi internet jer "mu svi ti prozori unutar prozora kao i gomila poruka deluju suviše zbunjujuće".

5. Uvek sa sobom nosi svoju posteljinu

Kada putuje van Rusije sa njim idu i kuvari, konobari i osobe zadužene za čišćenje. Kada odsedne u nekom hotelu sva posteljina se uklanja kao i sve iz kupatila. Potom se sve to zamenjuje novim stvarima koje je odobrio Kremlj. Takođe, ne jede stranu hranu koju nije odobrio Kremlj.

6. Ne voli Kremlj

Kad smo već pomenuli Kremlj, trebalo bi istaći da Putin živi u palati izvan Moskve, jer mu smeta saobraćaj, zagađenje i gužva koju prave ljudi u gradu. Ne voli ni da posećuje Kremlj već više voli da radi na svom imanju.

7. Gledaju ga kao cara

Najbliži krug saradnika ga oslovljava - car. Ranije su ga zvali - šef.

8. Privatni život mu nije sjajan

Njegovi roditelji su mrtvi, a od žene se razveo. Ima dve ćerke koje ne žive u Rusiji. Navodno mu noću dolaze razne devojke - modeli, fotografkinje, gimnastičarke... Ipak veoma uživa u druženju sa svojim crnim labradorom.

9. Smatra sebe velikim radnikom

Putin tvrdi da radi više nego ijedan lider još od Staljina.

(Telegraf.rs / Izvor: Businessinsider.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vozd

    23. jul 2014 | 20:47

    Mrze ga neostvareni i isfrustrirani samo ! Covjek stiti interese svog naroda i nije potrcko i sada bi da mu prebiraju mane kojekakvi imbicili i bjelosvetski sugavci ! Takvog covjeka treba postovati i uvazavati jer sada on predstavlja jedini protivtezu bolesnim Americkim aspiracijama i pretenzijama ! Podrska Putinu !

  • Srb

    23. jul 2014 | 20:18

    Car bio, car ostao!

  • Vicentije

    23. jul 2014 | 20:40

    Voli isto što i svi mi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA