OSUMNJIČENI ZA UBISTVO FRIMERMANA: Jesi video kako sam us*ao onog lika od batina?

Centar za istraživačko novinarstvo (CINS) objavio je delove optužnice protiv osumnjičenih za ubistvo Frimermana: Dušana Davidovića, Njegomira Uroševića, Denisa Pavlova

  • 24

Porodica i prijatelji Fedora Frimermana (30) okupiće se sutra uveče ispred spava "Saund" kako bi paljenjem sveća obeležili godišnjicu njegovog svirepog ubistva, za koje su optužena trojica radnika obezbeđenja ovog beogradskog splava.

U trenutku kada se navršava godinu dana od ovog zločina, Centar za istraživačko novinarstvo (CINS) objavio je delove optužnice protiv osumnjičenih za ubistvo Frimermana: Dušana Davidovića, Njegomira Uroševića, Denisa Pavlova, ali i Dejana Mihajlovića, koji se tereti za nasilničko ponašanje.

Između ostalog, javnost je stekla uvid i u iskaze iz istrage u kojima se vidi kako su optuženi menjali svoje iskaze svaljujući krivicu čas na jednog, čas na drugog kolegu.

- Mršavog momka u kariranoj košulju (Frimermana) tuklo je oko četiri-pet momaka, među kojima i Njegomir Urošević. Kada je tuča završena, Neša mi je prišao i pohvalio se: "Brate, jesi video kako sam ovom skakao po grudima? Džin (Dušan Mihajlović) nije mogao da me odvoji" - ispričao je Pavlov policiji, prenose "Naše novine".

On je, međutim, kasnije promenio iskaz i naveo da mu je, pošto je tuča prestala, Davidović prišao i rekao da bi morao da se skloni jer bi sve to moglo da mu utiče na posao.

- Prišao mi je tad i rekao: "Jesi video kako sam us*ao od batina onog kariranog?" - rekao je Pavlov u svom drugom iskazu, ali je na suđenju, 11. jula ponovo promenio iskaz i negirao sve navode iz optužnice.

Davidovićevu krivicu za Fedorovu smrt istakao je i optuženi Urošević, koji je poput Pavlova rekao da u prvom trenutku nije rekao istinu jer se bojao.

- Davidović je šutirao tog mladića koji je pao dole i to u glavu... Sve vreme...šutirao ga je sigurno više puta u predelu glave - naveo je Urošević.

Sve je, prema optužnici, počelo kraćom verbalnom prepirkom između Fedorovog prijatelja Modrinića i Pavlova. Prema nalazima obdukcije, Fedor je posle pucanja krvnog suda u glavi pao u nesvest i zato nije mogao da se brani. Preminuo je od povreda nanesenih udarcima u glavu i telo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    24. jul 2014 | 01:21

    Tipicno za te maloumnike da izjavljuju tako nesto, i da se hvale time...

  • Maxima

    24. jul 2014 | 01:13

    Pocivaj u miru andjele. Ako ih ne stigne sudska, stici ce ih bozija i kosmicka pravda.

  • Caribrod

    24. jul 2014 | 01:21

    Crknite "beograđani" i vas "cuveni nocni zivot" MRZIM BEOGRAD!!! Ubili decka bez trunke savesti,užas!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA