HITNO PROŠIRENJE: Zaječar obezbeđuje nova grobna mesta

Čelnici Zaječara su naložili hitno proširenje Starog groblja za dodatnih 500 grobnih mesta. Korišćenje Novog groblja gotovo je nemoguće zbog nepostojanja adekvatne infrastrukture

  • 3

Kako bi se stvorili uslovi da Zaječarci sahranjuju svoje preminule, planirano uređenje Starog groblja u Zaječaru moralo je da bude intenzivirano, a obim radova proširen.

Novo groblje na Malom stupnju čiju je izgradnju pompezno najavljivala bivša vlast na čelu sa Boškom Ničićem, još uvek nije privedeno nameni, pa je grad Zaječar morao je da hitno obezbedi dodatna grobna mesta na Starom groblju, prenosi portal timocka.krajina.rs.

Naime, korišćenje Novog groblja gotovo je nemoguće jer ne postoji adekvatna infrastruktura.

Čelnici grada su zbog ove situacije naložili hitno proširenje Starog groblja za dodatnih 500 grobnih mesta, da bi se premostio period dok se Novo groblje adekvatno ne uredi.

Na Starom groblju se, pored ovih radova, odvijaju i planirani radovi na postavljanju vodovodne i kanalizacione mreže, izgradnji novih česama, ograde i nove rasvete. Staro groblje dobiće i nove, proširene staze i novoizgrađeni parking prostor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA