SRPSKI HIT OGLASI: Prodaju sprej za primamu vepra, čikoški bič i dah američkih astronauta!

Predstavljamo vam neke od najneobičnijih oglasa koji se mogu naći na našim internet oglasima, i za koje većina čitaoca i ne znaju da postoje, a još manje, čemu služe. Ipak, svaki od ovih proizvoda ima svoju cenu i verovano će veoma brzo naći i kupca

  • 3

Da su internet oglasi u našoj zemlji postali mesto gde mogu da se naći potpuno neverovatne stvari, dokaz su i mnogobrojni primeri koji se svakodnevno objavljuju na raznim sajtovima, a svojom neobičnošću privlače pažnju znatiželjnika. Ogromna većina ljudi i  ne zna da ove stvarčice uopšte postoje, a još manje, čemu služe.

Ipak, svaki od ovih proizvoda ima svoju cenu i verovano će veoma brzo naći i kupca.  Jedan od najzanimljivijih oglasa je "Primama za vepra",  a nalazi se u delu za lov i ribolov.

- Prodajem sprej za primamu vepra. Sprej je 100 odsto urin krmače za vreme parenja - stoji u navodu prodavca.

Za neupućune, radi se o sredstvu koji se koristi u lovu na divlje svinje, Lovci ga ostavljaju na mestima na kojima se oni nalaze kako bi ih lakše primamili i ulovili. Cena ovog proizvoda koji je ponuđen u oglasima  je 20 evra.

Pored ovog, u ponudi istog prodavca se nalazi i sprej pomoću koga se love jeleni, a ima istu cenu kao i pomenuti proizvod za svinje.

Ukoliko želite da postanete Džems Bond, a nemate mogućnosti, možete se snabdeti špijunskom kamerom u obliku priveska, i na taj način započeti svoju karijeru tajnog agenta.

- Jednostavna za upotrebu kamera i fotoaparat u privesku za ključeve malih dimenzija, uvek moze da posluzi za snimanje nečega što biste želeli zabeležite a da to drugi ne primete.Integrisana litijumska baterija se napaja preko USB porta. Uz uređaj se dobija USB kabal i uputstvo - kaže se u tekstu oglasa, uz napomenu da je cena ovog proizvoda 1.000 dinara.

Ako je nekome potreban profesionalni bič,  i to se može naći na internet oglasima, i to ne obični, već iz Mađarske, a upotrebljavaju ga čikoši, odnosno konjari. Cena ovog proizvoda je 100 evra.

Prodаjem bič Mаđаrskih čikošа dužine 3,2 m. Bič je u Mаđаrskoj nаprаvio uprаvo Mаđаrski čikoš - mаjstor koji prаvi svu opremu potrebnu čikošimа zа rаd. Čikoši su koristili bič kаo borbeno oružje dа bi se mogli boriti protiv protivnikа nа većoj distаnci - kaže se u oglasu.

Za one koje vole da dremaju na poslu, u ponudi su i nalepnice na kojima se nalaze aplikacija lažnih očiju, za koje se navodi da su idealne za ione koje vole da spavaju na poslu.

- Ako volite da zadremate na poslu, ovi stikeri su prava stvar za Vas. Izgledaju malo jezivo, ali mogu da posluže svrsi. Zažmurite, zalepite stikere na kapke i dremka može da počne. Osim ako ne naiđe šef - stoji u opisu nalepnica.

Međutim, za ove nalepnice ne postoji cena, tako da ako ste zainteresovani, morate se dogovoriti sa prodavcem ovog u najmanju ruku, neobičnog proizvoda.

Za ljubitelje astronauta, među oglasima se nalazi i gotovo neverovatan proizvod - "dah američkih astronauta"

- Američkih svemirskih heroja, da preciziramo - članova Apollo 11 misije koja je sletela na Mesec, a koju su sačinjavali Nil Armstrong, Edvin Oldrin i Majkl Kolins. Kako sadrži njihov dah? Jednostavno, radi se o otpadnoj vodi koja je uzeta sa komandnog modula pomenute letelice, a koja predstavlja kondenzovanu formu onoga što su astronauti izbacivali iz svojih pluća disanjem. Tečnost je prikupio Apolloov sistem kontrole uslova za život, a sada se nalazi u bočici veličine 6,25cm, na kojoj piše:Apollo 11, Post Flight Waste Tank 0720Z 7/25/69. Bočica je data na aukciju, zajedno sa planom leta Apollo 11, pismom Nila Armstronga koje sadrži prve reči koje je izgovorio na Mesecu, Apollo 14 lunarnom Biblijom, i Armstrongovom rukavicom za obuku - stoji u objašnjenju.

Za ljubitelje starina, među oglasima se nalaze i lule "iz kojih su Turci možda pušili hašiš", a da bi došli do ovih predmeta, neophodno je kontaktirati ponuđača na mobilni telefon.

- Lule iz XVII veka, koliko sam informisan, koje su Turci koristili za pusenje hašiša. Jedna je izrađena od svetlo sive gline a ostale od crvene. Kontakt samo na mob - navodi prodavac ovih lula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jery

    26. jul 2014 | 22:22

    meni je najjači ovaj dah... oduvek sam želeo takvo nešto.... još kad pomislim na taj lažni događaj... eh....

  • ahmad.hamoo4

    26. jul 2014 | 17:08

    ak12345

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA