Ćerka Vladimira Putina pobegla iz Holandije!

Nakon poziva aktivista da bi trebalo da bude proterana iz Holandije, Marija Putin je sa svojim dečkom pobegla iz te države, a iako to još uvek nije potvrđeno, najverovatnije se nalazi u Moskvi

  • 27

Marija Putin, ćerka ruskog predsednika Vladimira Putina, napustila je svoj stan u Holandiji posle poziva pojedinih aktivista i zvaničnika da bude proterana iz zemlje zbog navodne uloge njenog oca u obaranju malezijskog putničkog aviona na istoku Ukrajine, javlja danas londonski list Dejli miror.

Marija (29) živela je s jednim Holanđaninom u stanu vrednom dva miliona funti na obodu Haga.

Nije poznato gde se par sada nalazi, ali ima izveštaja da su otišli u Moskvu, gde Putin može da ih zaštiti, piše Miror.

Njene komšije su rekle da je nisu videle otkad je prošle sedmice u Ukrajini, na području pod kontrolom proruskih snaga, oboren avion sa 298 ljudi, od kojih 193 Holanđana.

- Uselila se prošle godine i sve je neko vreme bilo mirno. Međutim, kada se pročulo ko je ona, više nije bilo tako mirno. A sada se i ovo dogodilo. Naravno da ona nije odgovorna za očeva dela, ali mi ovde ne želimo demonstracije - rekao je jedan komšija.

Holandska javnost je podeljena po pitanju njene proterivanja, pri čemu jedni smatraju da Marija Putin treba da ode, dok se drugi ne slažu s tim, navodeći da ni holandska kraljica Maksima, rođena u Argentini, ne treba da plaća ceh zbog prošlosti svog oca.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C c c

    25. jul 2014 | 16:51

    A obično za nas kažu da smo primitivni i ne tolerantni... Šta je ona uradila im i ko je dokazao da su Rusi oborili avion?

  • Perica

    25. jul 2014 | 16:58

    U stanu od 2 miliona funti? Pa jos u sred mrskog zapada? Pametno...zato raji propagiraju blagoslove zivota u Rusiji, kako bi se oni svi (isto kao i kod nas) mucili po trulom zapadu.

  • Banderaš

    25. jul 2014 | 16:40

    Kako su počeli još ce je i optuziti da je ona srušila avion.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA