Otac pucao sinu u stomak jer nije sredio svoju sobu!

Ivica S. (49) koji je pijan, odmah se posvađao sa sinovima, blizancima Nemanjom i Strahinjom. Uzeo je pištolj i prvo pucao u vazduh, a zatim u Nemanju, koga je pogodio u stomak

  • 20

Nišlija Ivica S. (49) koji je u četvrtak u porodičnoj kući upucao u stomak sina Nemanju (18), bio je kivan što mladić nije sredio svoju sobu!

Otac koji je te večeri bio mrtav pijan, odmah se posvađao sa sinovima, blizancima Nemanjom i Strahinjom, prenosi "Informer". Uzeo je pištolj i prvo pucao u vazduh, a zatim u Nemanju kom je pogodio jetru. Ivica se od žene razveo pre 15 godina i često je pio, pa se zbog toga svađao sa sinovima.

- Nešto pre šest sati uveče, došao je pijan i odmah nas napao. Grdio nas je što nismo sredili kuću, nazvao nas lešinarima i drugim pogrdnim rečima. Brat i ja smo počeli da vičemo na njega jer smo se naljutili što je opet pijan. On je otvorio fioku i uzeo pištolj, a zatim izašao napolje i dva puta pucao u vazduh - ispričao je Strahinja.

Misleći da je samo hteo da ih uplaši, Nemanja je otišao da se istušira kada je čuo dva pucnja.

- Video sam brata kako krvav leži na podu i oca s pištoljem u ruci kako seda na krevet. Pao mi je mrak na oči, nasrnuo sam na njega i udario ga nekoliko puta. Brat je bio u svesnom stanju, nekako je seo na fotelju, a ja sam mu dao veliki peškir da zaustavi krvarenje - kaže Strahinja i dodaje da otac nije ni pokušao da pobegne.

U niškom kliničkom centru kažu da je 18-godišnji mladić operisan. Nalazi se u šok-sobi hirurgije i u stabilnom je stanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mašina

    26. jul 2014 | 07:13

    Kakva budala svako li ima dijete

  • Boki

    26. jul 2014 | 08:08

    I posto ce mladic preziveti monstrum ce biti osudjen na 2-3 godine zbog pokusaja ubistva. A koja je razlika izmedju njega i onog ko je ubio kad je obojici bio cilj da ubiju? Za ovakve stvari treba ga osuditi na 20 godina robije, pa neka opet pije i puca...

  • Beltone

    26. jul 2014 | 03:14

    Sta reci ! Strasno sta se sve desava u srbiji. Da otac podigne pistolj sinu I rani ga... alkohol od tog napitka nikad nisam cuo srecan kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA