PRIJEDOR: Izbo dvojicu muškaraca, pa pobegao

Pripadnici policije izvršili su uviđaj na licu mesta i tragaju za počiniocem ovog krivičnog dela. Nezvanično se saznaje da je do napada nožem došlo nakon što je Goran K. napao svoju devojku koju su povređeni pokušali da zaštite

  • 0

Kako se sumnja, Goran K. noćas je u Prijedoru, nakon svađe, u dvorištu kuće u Gašića naselju, izbo je dvojicu muškaraca, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu.

D. M. (20) zadobio je lakše telesne povrede, dok je M. K. (42) teže povređen, nakon čega je hospitalizovan i operisan. On je nakon izvršene operacije van životne opasnosti.

M. K. je zadržan na lečenju u prijedorskoj Opštoj bolnici, a D. M. je nakon ukazane medicinske pomoći pušten kući, pišu Nezavisne novine. 

Pripadnici policije izvršili su uviđaj na licu mesta i tragaju za počiniocem ovog krivičnog dela. Nezvanično se saznaje da je do napada nožem došlo nakon što je Goran K. napao svoju devojku koju su povređeni pokušali da zaštite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA