UMESTO UPUTA: Doneo zmiju u bolnicu kao dokaz da ga je ugrizla!

Beograđanin Nenad Ć. (82) je na Odeljenju urgentne medicine u Prokuplju iz svoje torbe izvadio zmiju kao dokaz da ga je ugrizla i pokazao je lekarima i medicinskom osoblju, nakon čega mu je ukazana pomoć

  • 30

Nakon što su lekari odbili da čoveku kog je ujela zmija pruže pomoć zato što je došao bez uputa, on je iz svoje torbe izvadio životinju kako bi im dokazao da mu je život ugrožen.

Beograđanin Nenad Ć. (82) je na Odeljenju urgentne medicine u Prokuplju iz svoje torbe izvadio zmiju kao dokaz da ga je ugrizla i pokazao je lekarima i medicinskom osoblju, nakon čega mu je ukazana pomoć, piše "juznasrbija.info".

- On je iz torbe koju je nosio izvukao plastičnu kesu u kojoj je bila zmija. Svi su se zaprepastili, čuli su se i neki vrisci, a Nenad je izneo kesu za zmijom napolje i predao je rodbini koja je došla sa njim - izjavila je danas portparolka Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju, Marija Despotović.

Tek pošto je nesrećni čovek pokazao zmiju, pregledan je i primio je neophodnu terapiju. Nenad Ć. zadržan je nekoliko sati radi praćenja njegovog stanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ddd

    26. jul 2014 | 18:56

    Pa onda opet kukajte doktori kada vas jednog po jednog ubijaju.

  • Srb

    26. jul 2014 | 19:13

    Trebao je da pusti zmiju po ordinaciji!! Kakav bezobrazluk,coveku mozda visi zivot o koncu,a oni traze uput....jad i beda...

  • Pera

    26. jul 2014 | 17:42

    Ma u redu zmija, ali gde je uput?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA