Otvorena IKEA u Hrvatskoj!

Robna kuća Ikea u Zagrebu otvorila je danas svoja vrata za novinare i snimatelje. Zvanično će početi sa radom 21. avgusta

  • 7

Kompanija Ikea otvoriće svoju prvu robnu kuću u Zagrebu 21. avgusta, a već za dva-tri dana počinje distribuciju više od 500.000 primerka svog prvog kataloga na hrvatskom jeziku.

Danas je kompanija prvi put otvorila vrata svoje robne kuće za novinare i snimatelje. U njoj će, osim poznatog nameštaja, moći da se nađu i brojne druge stvari za uređenje doma i poslovnog prostora, ali i dodatni sadržaji poput restorana i igraonice za decu.

Zvaničnom otvaranju robne kuće, 21. avgusta, prethodiće specijalno otvaranje za partnere. Direktor kompanije Ikea Hrvatska, Dragan Skalušević, rekao je da će neke cene u Hrvatskoj biti niže nego u drugim zemljama, a od prvog dana biće uvedena i popularna kupovina na rate.

U zagrebačkoj Ikei u toku su intenzivni završni radovi, poput uređenja robne kuće i popunjavanje prostora artiklima, kojih će ukupno biti oko 9.500. Hrvatska je prva zemlja u kojoj je otvorena robna kuća Ikea od 2006. godine, a u ovaj projekat ukupno je uloženo oko 100 miliona evra.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalmatinac

    29. jul 2014 | 22:04

    Hvala na obaveštenju. Baš me interesuje šta se otvorilo u Zagrebu... Oni zboraviše da jave, u svojim medijima, ko je osvojio ep uz vaterpolu.

  • RASA

    29. jul 2014 | 20:49

    KADA IKEA OTVORI U SRBIJI BILO STA ZNAJTE DA CE TEK ONDA DA KRENE BOLJI ZIVOT KOD NAS.

  • david

    30. jul 2014 | 06:29

    Usrecili se. Ikea najgora prodavnica i najbednija prodavnica sa fals izgledom robe koja izgleda moderno i za sirotinju. Sve se lomi i puca kratkog je veka i svi zivi znaju gde je kupljeno cim vam udju u kucu. Dobro videce te to i sami naucice te. Ovde gde ja zivim taj gospodin IKEA je rodjen odavde i polazi taj lanac tih prodavnica ali procenite sami. Trebace vam koja godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA