Ponovo suđenje Šariću zbog pranja novca!

Branioci okrivljenih Duška Šarića i Jovice Lončara zatražili su da se presuda ukine i predmet vrati na ponovno suđenje zbog povređenog prava na odbranu

  • 1

Apelacioni sud uvažio je žalbu Vrhovnog državnog tužilaštva i advokata odbrane, i vratio je predmet protiv Duška Šarića i Jovice Lončara, koji se terete zbog pranja novca, na ponovno suđenje, javila je danas RTCG.

Ranijom presudom Šarić i Lončar su osuđeni na osam, odnosno šest godina zatvora, ali je Apelacioni sud tu odluku ukinuo.

Branioci okrivljenih Šarića i Lončara zatražili su da se presuda ukine i predmet vrati na ponovno suđenje zbog povređenog prava na odbranu.

Šarić i Lončar ranije su osuđeni za pranje 19,3 miliona evra stečenih od prodaje kokaina. Prema presudi, novac su u legalne tokove ubacivali kroz firme "MAT kompani". Uzimali su kredite i vraćali ih preko ofšor kompanija "Matenko LČ" i "Kamarila Corporation", navodi crnogorska televizija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bgd

    30. jul 2014 | 15:10

    Sudija-Vidi ti dusko od cega zivis?Dusko-imam ti neku diskoteku malo iznamljujem uzme se oko 2000eur manje vise koliko da se prezivi a i prodao sam deo vecernjih novosti za 63mil eura i nesto sitno no nisam knjigovodja?????sudija-dobro dusko sve ok!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA