MONSTRUM: Albanac sa Kosova objavio sliku na kojoj odseca glavu čoveku u Siriji (FOTO) (VIDEO)

Ovaj Kosovar iz Kačanika je pozivao druge Albance da mu se pridruže u ratu u Siriji, pa se veruje da je zločin počinjen upravo u toj zemlji

  • 82

Lavdrim Muhadžeri (24), najpoznatiji kosovski pripadnik ISIS-a, Islamske države u Iraku i Siriji, na svom Fejsbuk profilu šerovao je fotografije na kojima je zabeležio odsecanje glave jednom čoveku.

Ovaj Kosovar iz Kačanika je pozivao druge Albance da mu se pridruže u ratu u Siriji, pa se veruje da je zločin počinjen upravo u toj zemlji.

Ovaj terorista je već privukao pažnju javnosti, kada je prošlog meseca zapalio svoj kosovski pasoš. Ovog puta je ipak prešao sve granice.

On je pozvao sve Albance da iscepaju svoje pasoše, kako bi ukazali da su jednaki pred Alahom. Komandant jedinice Albanaca u sastavu Al-Kaidine grupe Al Nusri u okolini Alepa radio je nekoliko godina za KFOR, posle čega je angažovan od strane NATO snaga u Avganistanu, piše albanski list „Gazetaekspres“.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Saaf.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • s@Ša

    30. jul 2014 | 13:30

    Istražitelji rekoše da nisu pronašli dovoljno dokaza o trgovini ljudskim organima na KiM e pa ako ovaj divljak ovo radi svojim muslimanima onda treba da se zapitamo šta su tek radili Srbima!

  • Mimi

    30. jul 2014 | 13:38

    Toliko zloban covek, a ima samo 24 godine...

  • Darko

    30. jul 2014 | 13:42

    Bolestan narod ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA