82

MONSTRUM: Albanac sa Kosova objavio sliku na kojoj odseca glavu čoveku u Siriji (FOTO) (VIDEO)

Ovaj Kosovar iz Kačanika je pozivao druge Albance da mu se pridruže u ratu u Siriji, pa se veruje da je zločin počinjen upravo u toj zemlji

Lavdrim Muhadžeri (24), najpoznatiji kosovski pripadnik ISIS-a, Islamske države u Iraku i Siriji, na svom Fejsbuk profilu šerovao je fotografije na kojima je zabeležio odsecanje glave jednom čoveku.

Ovaj Kosovar iz Kačanika je pozivao druge Albance da mu se pridruže u ratu u Siriji, pa se veruje da je zločin počinjen upravo u toj zemlji.

Ovaj terorista je već privukao pažnju javnosti, kada je prošlog meseca zapalio svoj kosovski pasoš. Ovog puta je ipak prešao sve granice.

On je pozvao sve Albance da iscepaju svoje pasoše, kako bi ukazali da su jednaki pred Alahom. Komandant jedinice Albanaca u sastavu Al-Kaidine grupe Al Nusri u okolini Alepa radio je nekoliko godina za KFOR, posle čega je angažovan od strane NATO snaga u Avganistanu, piše albanski list „Gazetaekspres“.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Saaf.ba)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: ISIS, Kosovo, Sirija, Teroristi
Popularni komentari
 • s
  s@Ša

  Istražitelji rekoše da nisu pronašli dovoljno dokaza o trgovini ljudskim organima na KiM e pa ako ovaj divljak ovo radi svojim muslimanima onda treba da se zapitamo šta su tek radili Srbima!

 • M
  Mimi

  Toliko zloban covek, a ima samo 24 godine…

 • D
  Darko

  Bolestan narod …

foto dana

video dana