NESTALA DEVOJČICA: Ministar tvrdi da je Tijana možda u Mađarskoj!

Ministar policije kaže da je signal mobilnog telefona Tijane Jurić poslednji put detektovan dva kilometra od graničnog prelaza prema Mađarskoj, kao i da "ima ozbiljnih indicija da je osoba koja liči na Tijanu Jurić viđena u Mađarskoj"

  • 35
Nebojša Stefanović - Tijana Jurić, Foto: Milena Đorđević, Facebook/Tijana Juric

Ima ozbiljnih indicija da je osoba koja liči na Tijanu Jurić viđena u Mađarskoj, rekao je u Bajmoku ministar policije Nebojša Stefanović, posle sastanka s predstavnicima mađarske policije, objavio je RTS.

Stefanović je, takođe, kazao da je signal mobilnog telefona Tijane Jurić poslednji put "detektovan" dva kilometra od graničnog prelaza prema Mađarskoj, kao i da "ima ozbiljnih indicija da je osoba koja liči na Tijanu Jurić viđena u Mađarskoj".

Policija je angažovala sve snage kako bi pronalšla nestalu devojčicu, ali u interesu istrage dodatni detalji nisu saopšteni, javlja dopisnik RTS-a Toni Bedalov.

Stefanović je, nakon sastanka sa mađarskim policajcima, rekao i da mogućnost otmice nije isključena i pozvao građane da se ne samoorganizuju kako ne bi uništili eventualne dokaze.

- Policija je odlučna da nastavi posao sve dok ovaj slučaj ne bude rasvetljen - rekao je Stefanović, koji je u Bajmoku posetio i mesto na kojem je Tijana Jurić viđena poslednji put.

Subotičkoj policiji u subotu, 26. jula, u 1.30 posle ponoći, prijavljen je nestanak petanestogodišnje devojčice.

Po dobijanju prijave, policijski službenici su preduzeli hitne mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju pronalaženja Tijane, koja je poslednji put viđena 26. jula u 00.25 nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku, između ulica Tri istarske žrtve i Njegoševe u Bajmoku.

S obzirom na to da je reč o nestanku maloletne osobe pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, u akciju pronalaženja uključene su i specijalističke ekipe MUP-a Srbije, saopštila je ranije Policijska uprava u Subotici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zuzi

    30. jul 2014 | 15:51

    Ne razumem? Kako neko može da "tvrdi" da je možda?

  • pivopijac

    30. jul 2014 | 17:26

    ameriku vidim kao najvece zlo na planeto ali jedno im dajem za pravo a to je SMRTNA kazna za otmicu

  • Beltone

    30. jul 2014 | 14:57

    Samo ne razumem kako prelaze granice?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA