I danas pljuskovi širom Srbije

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, nestabilno i svežije, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada moguća je pojava kratkotrajnih nepogoda sa obilnijim padavinama, gradom i jakim vetrom

  • 2

U Srbiji će vreme danas biti promenljivo oblačno, nestabilno i svežije, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, ali će temperatura ipak dostići 27 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod.

Meteorolozi u noći između srede i četvrtka očekuju obilne padavine, u većini mesta od 20 do 40 litara po kvadratnom metru za 12 sati, a ponegde, na severu zemlje, i oko 60 litara.

Moguće su i kratkotrajne vremenske nepogode s gradom i olujnim vetrom.

Jutarnja temperatura biće od 17 do 20, a najviša dnevna od 24 do 27 stepeni.

I u Beogradu će biti promenljivo oblačno, nestabilno i svežije, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada moguća je pojava kratkotrajnih nepogoda sa obilnijim padavinama, gradom i jakim vetrom. Jutarnja temperatura bice oko 20, a najviša dnevna oko 25 stepeni.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    31. jul 2014 | 14:02

    Samo nam to treba a i niko ne govori za naselje Kumodraz gde kanalizacija nije mogla da primi svu kisnicu jer su sahtovi puni raznog otpada uverili smo se i sami podizanjem jednog,zvali smo odgovorne jos u nedelju i receno nam je da je nalog otvoren i od tad nista a kuce u ulici Gunjak su opet poplavljene.Hvala.

  • Mima

    31. jul 2014 | 11:18

    Divno leto ove godine :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA