Muž silovao dadilju dok mu je trudna žena spavala u drugoj sobi!

Austrijanac, ugledni vlasnik preduzeća koji je važio za mirnog porodičnog čoveka je posle jedne zabave, na kojoj je bio sa ženom, pijan upao u sobu, izudarao i silovao dadilju

  • 13

Austrijski biznismen (38) iz Velsa u Gornjoj Austriji osuđen je na tri godine zatvora, od čega deset meseci bezuslovno, zbog silovanja 20-godišnje guvernante iz Perua.

Ugledni vlasnik preduzeća koji je važio za mirnog porodičnog čoveka je posle jedne zabave, na kojoj je bio sa ženom, pijan upao u sobu, izudarao i silovao dadilju. U kući, u drugoj sobi, nalazila se supruga optuženog, koja je u to vreme bila u poodmakloj trudnoći s blizancima.

Devojka je nakon silovanja pobegla kroz prozor, otišla u komšiluk, koji je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Optuženi, međutim, nije priznao krivicu, rekavši da je osuđen samo na osnovu svedočenja devojke.

Rekao je da je ona pristala na seks sa njim, a za povrede koje je imala na licu izjavio je da nisu imale veze sa seksom. Prema njegovoj verziji, devojka je posle odnosa htela da ode iz sobe, pa ju je nekoliko puta udario u lice.

Optuženom je pretilo do deset godina zatvora, ali je predsednica sudskog veća odlučila da mu odredi mnogo manju kaznu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    31. jul 2014 | 15:49

    Manja kazna za "ugledne" gradjane...

  • Rezervista 99

    31. jul 2014 | 16:51

    Kod nas ne bi dobio nista,i jos odstetu od drzave.Ko ima pare potplati sudije i dobri advokati i to je to.Srbija-Kolumbija

  • Dex

    31. jul 2014 | 17:45

    Zato što je devojka iz Perua? Dvostruki standardi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA