NOVA TIJANA: Devojčica (16) otišla na rođendan, a nema je nigde već 5 dana!

Katarina Zarić iz Kule je u subotu oko 18 sati otišla na rođendan u Kostolac, ali se sa njega nije vratila. Alarmirana je i policija, a svakodnevno za njom tragaju njena majka i brat. U međuvremenu Katarinin dečko izjavio je da se ona javila i tražila broj svoje majke. Međutim, Snežana Zarić kaže da nema nikakvih novih informacija o svojoj ćerki

  • 50

Katarina Zarić Nina (16) nestala je u subotu na području Kostolca i od tada joj se gubi svaki trag.

Katarina je oko 18 sati u subotu otišla na rođendan u Kostolac, ali se sa njega nije vratila. Njena majka Snežana kaže da su ceo slučaj prijavili policiji, koja je krenula u potragu za devojkom.

- Pošto se sa rođendana nije vratila, sin i ja smo počeli da tragamo za njom. Prijavili smo njen nestanak policiji, i oni su krenuli u potragu. Svi je traže: moji prijatelji, njeni školski drugari, njen momak. Od kako je nestala nemamo sa njom nikakvu komunikaciju, pošto joj je telefon isključen. Ako nešto saznate o njoj, ako imate neku informaciju, molim vas, javite mi - kaže njena majka Snežana.

Njena majka ističe da je u kontaktu sa policijom iz Žagubice, Požarevca i Crnića. Izjavu policiji dali su, kako kaže, ona i njen sin, ali i Katarinin dečko.

Katarina je učenica Poljoprivredne škole u Požarevcu. Sa majkom i bratom živi u Kuli kod Požarevca. Na rođendan je otišla nakon što se videla sa drugaricom, posle čega joj se gubi svaki trag.

U međuvremenu, Katarinin dečko, Goran Đorđević je u konfuznoj izjavi za Telegraf rekao da mu se ona navodno javila sa nepoznatog broja i tražila broj telefona svoje majke, Snežane. Kako dodaje, rekla mu je da je kod drugarice u Požarevcu i da hoće nešto da se dogovori sa njom.

Međutim, Telegraf je ponovo pozvao Snežanu Zarić, Katarininu mamu, kako bi proverio ovu informaciju.

- Nema ništa novo. Katarina se nije javljala. Ne znam ništa o tome - rekla je ona za Telegraf.

Ukoliko imate neku informaciju o Katarini, možete pozvati njenu majku na broj telefona 064 0758451.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    31. jul 2014 | 21:33

    Facebook je opasan -pogledati da li ove devojčice imaju neke zajedničke prijatelje, pročešljati im kompjutere i sve sa kime su komunicirale u zadnjih godinu dana.

  • Vlada

    31. jul 2014 | 20:57

    Auuuu ljudi moji. Sta je ovo

  • Majka

    31. jul 2014 | 21:12

    I ovo dete treba da se trazi i da dobije medijski prostor u svim novinama!!! Sta je ovo, u kojoj mi zemlji zivimo? Sva sam se najezila, i ja sam majka, kud ide ovaj svet!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA