Negotinac uzgajao marihuanu uz paradajz i krastavac!

Z.R. (29) je uz paradajz, krastavac i drugo povrće, u plasteniku uzgajao i marihuanu, koja je, kažu u policiji, bila uredno ''zalivana, đubrena i potkresivana''. Zaplenjeno je 10 kilograma marihuane, a protiv Z.R. je podneta prijava

  • 18

Policija je na imanju Z.R. (29), iz okoline Negotina, jutros u plasteniku pronašla, između ostalih poljoprivrednih kultura, i 21 stabljiku marihuane, koja je bila uredno održavana.

Z.R. je uz paradajz, krastavac i drugo povrće, u plasteniku uzgajao i marihuanu, koja je, kažu u policiji, bila uredno ''zalivana, đubrena i potkresivana''.

Ukupno je zaplenjeno 10 kilograma marihuane u sirovom stanju, koja je, nakon sušenja, trebalo da završi na crnom tržištu narkotika u Negotinskoj krajini.

Protiv Z.R. je podneta prijava zbog neovlašćenog držanja opojnih droga.

(G.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perun

    1. avgust 2014 | 11:01

    Jaki ste mi vi kljunovi, nadjite devojčicu prešla vam preko ko zna koliko granica, hvatate šibicare što ne puše legalnu drogu od FILIPA MORISA

  • Ministar

    1. avgust 2014 | 10:39

    Mozda je covek to radio da bi pravio ulje...koje je veoma lekovito ....dali su se to zapitali...nego odmah u zatvor i te krivicne glupe prijave

  • M

    1. avgust 2014 | 12:43

    Drzavo, smaras vise sa tom marihuanom, ali stvarno. Zasto je ta biljka ilegalna a duvan i alkohol nisu? Svakako nije ni blizu toliko stetna, cak naprotiv, ima mnogo korisnih svojstava. Hoce li to neko od "strucnjaka" koji o tome odlucuju da objasni? Smaras drzavo. LEGALIZACIJA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA