KOSTIĆ: Posle Vučićevog poziva, nije se dalje razgovaralo o preuzimanju gubitaša

- Apelujemo na medije da ne iznose neproverene informacije i dovode javnost u zabludu svojim nagađanjima. Sada je na privrednicima da, u dogovoru sa Vladom i Predsednikom Vlade, pronađu najbolje moguće rešenje za izlazak srpske privrede iz krize - navodi se u saopštenju MK Grupe

  • 1

MK Grupa biznismena Miodraga Kostića apelovala je danas na medije da ne iznose neproverene informacije o nagađanjima u vezi sa angažovanjem članova kluba Privrednik u preuzimanju rukovođenjem javnim preduzećima.

U saopštenju se navodi da nakon poziva predsednika Vlade Srbije Aleksandara Vučića članovima tog kluba nije bilo reči o daljem procesu preuzimanja bilo kog javnog preduzeća.

Sada je, dodaje se, na privrednicima da u dogovoru sa vladom i premijerom pronađu najbolje moguće rešenje za izlazak srpske privrede iz krize, a u skladu sa svojim mogućnostima i obavezama.

O novim informacijama na ovu temu MK Grupa će, kako navodi, blagovremeno obavestiti javnost.

- Apelujemo na medije da ne iznose neproverene informacije i dovode javnost u zabludu svojim nagađanjima. Sada je na privrednicima da, u dogovoru sa Vladom i Predsednikom Vlade, pronađu najbolje moguće rešenje za izlazak srpske privrede iz krize, a u skladu sa svojim mogućnostima i obavezama - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaligula

    2. avgust 2014 | 17:46

    Ovo mi lici na situaciju kad je Putin naredio oligarsima da vrate oteto. Napred Vucicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA