ZA 300 EVRA: Takmiče se ko će duže da se izležava!

Sa samo jednim pravilom, da ni po koju cenu ne smeju ni sesti niti ustati, pred takmičarima su sati ležanja u borbi za titulu majstora izležavanja

  • 4

U Brezni, crnogorskom etno-selu, danas je počelo tradicionalno takmičenje u izležavanju. Za titulu najboljeg džabalebaroša prijavilo se ove godine 13 takmičara, od čega je skoro polovina iz "obližnjeg" inostranstva, to jest iz Srbije i Hrvatske.

Sa samo jednim pravilom, da ni po koju cenu ne smeju ni sesti niti ustati, pred takmičarima su sati ležanja u borbi za titulu majstora izležavanja i nagradu od 300 evra.

Organizatori nadmetanja u Brezni, koja se nalazi između Nikšića i Plužina, zadovoljni su međunarodnim odzivom, ali veruju da će titulu ipak odneti Crnogorac, prenose crnogorski mediji.

- Čisto sumnjam da će Crnogorcima neko uzetiti titulu - uveren je Mićo Blagojević, vlasnik etno-sela u Brezni.

Inače, prošle godine takmičenje je trajalo 32 sata, a titulu je osvojio lokalni takmičar Marko Ðurović, koji je i ovogodišnji favorit. Da sve bude po pravilima brinuće se sudija Ivica Drašković.

Ovogodišnjem takmičenju je prethodila nova disciplina, maraton na 50 metara u kom je pobednik bio onaj ko je poslednji ušao u cilj, a to je ovaj put bio lokalni takmičar Boris Krunić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    3. avgust 2014 | 19:51

    Kakav debilizam

  • Don Bg

    3. avgust 2014 | 19:49

    I ja bih se prijavio,da me ne mrzi da ustajem I putujem u neku cg zabit. U Bgd ima puno nas cgovaca dzabalezaca... Organizujte nesto za nas.. Samo jos dodajte neku gogo igracicu da nas zabavlja

  • *

    4. avgust 2014 | 23:20

    Mama mi je rekla da sam i ja mogla da se prijavim...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA