56

GRAĐANI TRAŽE: Smrtna kazna za ubicu Tijane Jurić!

"Ne za Tijanu samo, nego i za ostale koji su tako prošli kao ona! "Dušanov zakonik", i ima u red da se sve dovede, počevsi od pedofila, silovatelja, do ubica i ostalih" glasi jedan od komentara na ovoj stranici

Smrtna kazna za Tijaninog ubicu
Printskrin: Facebook / Smrtna kazna za Tijaninog ubicu

Nakon vesti o hapšenju ubice nestale devojčice Tijane Jurić,  kompletna javnost je uznemirena, a društvene mreže “gore” od komentara u kojima se komentariše ova nezapamćena tragedija, motiv ubice, kao i kakva kazna ga čeka.

Na Fejsbuku je pokrenuta i stranica “Smrtna kazna za ubicu Tijane Jurić“. Grupa već ima preko 70 hiljada lajkova, a ako se ovako nastavi, možda sakupe dovoljno podrške da predlog o ponovnom uvođenju smrtne kazne dođe pred Vladu.

Ne za Tijanu samo, nego i za ostale koji su tako prošli kao ona! “Dušanov zakonik”, i ima u red da se sve dovede, počevsi od pedofila, silovatelja, do ubica i ostalih”,

Foto: bajmok.co

Foto: bajmok.co

“Tijanice … taj tvoj osmeh razoružao je svet, po njemu sam te i ja zapamtio. U očima tvojim život kom se raduje dete tvojih godina, budućnost i svetlo … koje je ugasio “neko”. A ti … nadam se da ces uskoro tamo gore…;

Ja imam ćerkicu od 6god i nedo bog ali ni kordon policije da ga cuva od mene ga nebi sačuvali”, glase neki od komentara na ovoj stranici.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, ministar policije Nebojša Stefanović je izjavio da počinioci ovakvih dela trabaju da budu najstrože kažnjeni.

Svi ljudi iz policije koji su radili na ovom slučaju su duboko potreseni njenim svirepim ubistvom. Kao roditelj i ministar smatram da ovakav zločin zaslužuje isključivo najtežu kaznu – rekao je ministar Stefanović na mestu gde je pronađena Tijana.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Kazna, Tijana Jurić, Zatvor
Popularni komentari
 • V
  Vucic Boris

  Narod Srbije ima pravo da odluci o smrtnoj kazni. Dosta mi je naredjenja iz evrope. Neka dodje evropa pa neka zivi u srbiji!

 • G
  Goran

  Referendum za uvodjenje smrtne kazne,odmah!!!

 • I
  Ibrahim

  Ponovo nam treba goli otok.

foto dana

video dana